Siemka!! Niedługo wybieram się na 18-stkę która jest dla mnie bardzo ważna i chciałbym ubrać się stylowo, elegancko to znaczy jeansy, marynarka(niekoniecznie), lakierki. Koszulę już zamówiłem czarną w białe delikatne prążki ze śledzikiem stalowym, zastanawiam się również nad białą marynarką (lecz nigdzie nie mogę znaleźć) i wąskimi spodniami. Co o tym sądzicie? będzie się komponować?
To jakaś stylowa ta 18. Nie ma co na takie zabawy łapać się za marynarki, najlepiej wąskie spodnie, lakierki i koszula, czasem nie zakładaj krawatu jak masz zamiar pić i tańczyć.
wąskie dżinsy, koszula [obojętnie jaki kolor]
myślę że lepiej by było bez marynarki.
_________________ nie mogła lepiej wybrać. nikt inny nie dałby jej tyle szczęścia, miłości,
tyle pewności we wszystkie jutra świata.
Ich jutra. Jej i Jego. Wspólne.
Myślę że Twoja propozycja jest całkiem ok, tylko ja bym zrezygnowała z lakierków, na rzecz jakiś fajnych laczków. No i zdecydowanie odpuściłabym sobie białą marynarkę. Jakoś dziwnie mi się to kojarzy Zresztą na 18 imprezie powinno być tak bardziej na luzie więc spokojnie możesz wystąpić bez marynarki.
Jeśli chodzi o marynarki bardzo lubię nosić. Mam jedną taką czarną sztruksową. Dość sportowo wygląda i fajnie pasuje do jeansów. Do czarnej koszuli biała marynarka powinna pasować ale krawat wtedy chyba bym odpuścił. Zresztą ubierzesz się jak Tobie najbardziej pasuje. Ja nigdy nie lubiłem tych całych standardów.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum