Wysłany: 2010-08-10, 21:24 Męskie spodnie do glanów.
Witam, jako ,że zbliża się jesień, a ja jestem wielkim fanem glanów to nie będę chodził w krótki spodenkach, szukam jakiś spodni podchodzących pod rurki, ale nie koniecznie bo nie chce do końca 'jajogniotów'. Mam czarne bojówki, ale ile można w nich chodzić. Liczę na wasz gust, i zdjęcia :)
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-11, 20:55
Czarodziejek napisał/a:
Mam czarne bojówki
Czarodziejek napisał/a:
szukam jakiś spodni podchodzących pod rurki
Ja chodzę od kiedy pamiętam i jestem bardzo zadowolony...
Ewentualnie możesz kupić jakieś moro spodnie, one pasują do glanów bardzo, ale do tego nie zakładaj też góry moro bo będziesz wyglądał jak fan militariów
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Stare, wytarte jeansowe rurki w stylu taniego wina i punka. ew. każde rodzaje bojówek, te luźne jak i te bardziej rurkowate :D
Haha, no ciekawe . Ale nie wszyscy CI, którzy chodzą w glanach są w punkowych klimatach :) I to naturalne, że zwykle czarne spodnie również do tego typu obuwia pasują. Poza tym zwykłe dżinsy również wyglądają dobrze.. A poza tym.. co to za podział !;D
Czarodziejek napisał/a:
Witam, jako ,że zbliża się jesień, a ja jestem wielkim fanem glanów to nie będę chodził w krótki spodenkach, szukam jakiś spodni podchodzących pod rurki, ale nie koniecznie bo nie chce do końca 'jajogniotów'. Mam czarne bojówki, ale ile można w nich chodzić. Liczę na wasz gust, i zdjęcia :)
Nie musisz chodzić tyklo w bojówkach do glanów :P Ale jeżeli gustujesz to proponuję iść do jakiegos militarnego sklepu, tam jest dużo różnych bojówek, nawet krótkich spodenek, które nie bedą tak źle wyglądać do glanów,.
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Imię: Paulina
Wysłany: 2010-08-21, 01:15
Norbs93 napisał/a:
Tak doradźcie mu jeszcze kupno czerwonych,błękitnych,różowych,pomarańczowych i oczywiście siwych.
co widzisz złego w czerwonych ?
mam kolegę co do glanów zakłada czerwono-czarne kraciaki i wygląda okej (muszę dodać, że jest punkiem)
http://bi.gazeta.pl/im/9/7138/z7138229X.jpg
Do glanów najlepiej pasują jakieś spodnie w wojskowym kroju, albo bojówki (jakie by nie były)
Jeśli chcesz jeansy to najlepiej jasno/ciemno niebieski jeans, ale nie w jednolitym kolorze. Dobrze komponują się przetarcia, dziury, naszycia ..
Do glanów najlepiej pasują jakieś spodnie w wojskowym kroju, albo bojówki (jakie by nie były)
Jeśli chcesz jeansy to najlepiej jasno/ciemno niebieski jeans, ale nie w jednolitym kolorze. Dobrze komponują się przetarcia, dziury, naszycia ..
Ale to jest zabawne ! Czyli jezeli ktos nie wozi sie w takich klimatach a ma glany to wypada kupić fajne przetarte spodnie bo wyglada się stylowo? haha ;D
i dlaczego w jednolitym kolorze nie pasują, bo tego to już kompletnie nie rozumiem ?
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Miałem kupić takie w kratę, ale są drogie i we Wrocławiu nie bezpiecznie się wyróżniać, chociaż takie krótkie były by świetne.
Ee no znam jednego czlowieka z Wrocławia i nie mówił, że jest tak niebezpiecznie i ma nawet spodnie w kratkę
A jeżeli chodzi o cenę-proponuję lumpex, na pewno znajdziesz tam sporo spodnie w kratkę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum