Wysłany: 2009-11-27, 21:25
O jej;). Pomysł ok, tylko żeby nie było tak, że ludzie będą non stop pisać z pracami domowymi bo im się nie będzie chciało ruszyć tyłka i spróbować zrozumieć.
I jak coś to mogę zająć się każdą odmianą chemii . Częściowo matmą, biologią, ewentualnie fizyką o ile coś jeszcze pamiętam.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
jak już napisałam w wiadmości, język polski w 100%.
i to nawet na 5
_________________ A jak już znajdę mężczyznę swojego życia, to ja wcale nie będę dla niego miła. Pierwsze co zrobię, to wpier***e mu za to, że kazał tak długo na siebie czekać.
Hm... a ja zaryzykuję stwierdzenie, iż jest wiele osób, które potrzebują gotowe zadanie i z tym właśnie zgłaszają się tutaj.
A ja jeszcze zaryzykuje stwierdzenie,
ze niektorzy zglaszaja sie naforum
tylko w przypadku odrobienia za nich prac domowych
w pozostałych tematach ich nie widać.
Wysłany: 2009-11-28, 13:10
Cytat:
A ja jeszcze zaryzykuje stwierdzenie,
ze niektorzy zglaszaja sie naforum
tylko w przypadku odrobienia za nich prac domowych
w pozostałych tematach ich nie widać.
A ja się z tym zupełnie zgodzę. I ta pomoc to znaczy całkowite odwalanie za nich pracy domowej.
Dlatego można by było zaznaczyć, że w dziale prace domowe mogą pisać tylko osoby z określoną liczbą sensownych postów.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie.
To zależy od osoby, która będzie pomagała. Czy po prostu wprost napiszę odpowiedź czy wytłumaczy np na czym polega dana reakcja, jak działa to a osoba druga będzie musiała to pojąć i drogą dedukcji odpowiedź a następnie można sprawdzić i ew poprawić.
Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2009-11-28, 21:52
Trzeba będzie zgłosić tę propozycję administratorom (dotyczącą wprowadzenia określonej liczby sensownych postów, aby napisać w "zadaniach domowych").
I napiszę to jeszcze raz. Pomoc będzie i ma się głównie opierać na WYTŁUMACZENIU lub POPRAWIENIU błędów związanych z danym przedmiotem.
To od osoby prowadzącej będzie zależało, czy zrobi mu gotowca, czy jednak mu wytłumaczy.
Imię: Paweł
Wysłany: 2009-11-30, 16:05
Bardzo fajna inicjatywa,.
A co do gotowców to tak jak ktoś już wyżej pisał trzeba odpowiednio regulamin sformułować, moim zdaniem pomysł z odpowiednią ilością sensownych postów może troszkę dyskryminować nowych userów którzy rejestrując się chcieli by skorzystać z pomocy.
A co do gotowców to tak jak ktoś już wyżej pisał trzeba odpowiednio regulamin sformułować, moim zdaniem pomysł z odpowiednią ilością sensownych postów może troszkę dyskryminować nowych userów którzy rejestrując się chcieli by skorzystać z pomocy.
i dojdzie do tego, że będą rejestrować się tylko po to, by uzyskać pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum