Wysłany: 2009-04-20, 19:32 miło mi, ...
... Aleksandra się kłania. lat czternaście skończę za pół roku. nie wiem, jak to ze mną jest, jedni mówią, że jestem za poważna, jak na swój wiek, drudzy znowu, że zachowuję się dziecinnie i bezmyślnie :>. słucham muzyki dwadzieścia cztery godziny na dobę, bez słuchawek nie wychodzę do sklepu, może kiedyś będę głucha :>. słucham przede wszystkim rocka, punka, ska, reggae. tutaj więcej na ten temat można się dowiedzieć.
jestem podobno trochę aspołeczna, nie bardzo lubię zawierać nowe kontakty i staram się nie przywiązywać do ludzi, bo jak się już przywiążę, to potem odwiązać nie mogę ; ). w wolnym czasie robię zdjęcia, czy mi się to udaje- nie wiem, ale jak na razie sprzęt mam kiepski. zdjęcia moje można obejrzeć tutaj [jaka reklama ;d], jakby co. jestem niecierpliwa i nieśmiała, często agresywna, bardzo często chłodna i opanowana, czasem wręcz wredna, czasem uwielbiam sprawiać innym przykrość .
mimo wszystko podobno można mnie polubić, jak to się kilku osobom udało. więc witam serdecznie i pozdrawiam :).
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum