napisałam do chłopaka na gg... zupełanie przypadkowo. wiedziałam o nim naprawdę dużo.. Po miesiącu spotkaliśmy się pierwszy raz. Teraz jesteśmy razem i jest naprawdę bardzo dobrze. Sama kiedyś nie wierzyłam, że znajomość internetowa może dac tyle szczęścia...
Ja jestem żywym dowodem na to że jest to możliwe :)
Napisałam do niego na gg bo byłam chora, siedziałam w domu, nudziło mi sie, nikogo na gg nie było to sobie pomyślałam nic ciekawszego do roboty nie mam może "wpadne" na kogoś ciekawego, ale nawet nie miałam celu żeby sie z tą osobą spotkać no ale po pół roku sie spotkaliśmy no i było hmm.. jakbym go znała całe życie :)
_________________ Na świecie ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej.
Napisałam do niego na gg bo byłam chora, siedziałam w domu, nudziło mi sie, nikogo na gg nie było to sobie pomyślałam nic ciekawszego do roboty nie mam może "wpadne" na kogoś ciekawego, ale nawet nie miałam celu żeby sie z tą osobą spotkać no ale po pół roku sie spotkaliśmy no i było hmm.. jakbym go znała całe życie :)
Ja mam pytanie co do tej sytuacji. Zakochałaś się w nim zanim jeszcze się spotkaliście, czy dopiero po?
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Ja mam pytanie co do tej sytuacji. Zakochałaś się w nim zanim jeszcze się spotkaliście, czy dopiero po?
Dopiero po.
_________________ Na świecie ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej.
Kiedyś myślałam, że miłość przez internet jest możliwa tak samo jak i każda inna, w sumie nadal tak uważam, ale po tym co przeżyłam... Odradzam. Chyba że odległość na żywo nie jest zbyt duża i w "realu" również można się spotkać np. raz na miesiąc czy nawet dwa. Ze związkiem przez internet łączy się dużo cierpienia, bólu i oczekiwania, więc nie wiem czy warto.
Przez telefon i internet to prawie żadna znajomość nie wypaliła;P
Prawie, bo przez internet poznałam mężczyznę, z którym już długooo jestem bardzo szczęśliwa;)
_________________ www.search-song.pl ! Wyszukuj utwory, dodawaj do playlisty i słuchaj online! Lub ściągnij na swój dysk zupełnie za darmo! Zapraszamy!;)
Myślę, że to dobre miejsce od szukania miłości. Sama jednak nigdy nie próbowałam i chyba nie zamierzam, jakos mnie nie ciągnie do tego. Ale w internecie, obok wszelkich kretynów i naciagaczy, można spotkac naprawdę fajnych ludzi.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Wysłany: 2009-07-19, 16:12
W miłość przez interent, gdzie nie ma bliskości, normalnej rozmowy, spotkania, trudno mi uwierzyć. W ten sposób można poznać kogoś ciekawego, się zauroczyć, polubić, ale na pewno nie zakochać. Dopiero po spotkaniach, bo nie po jednym można powiedzieć, że się kocha. Chociaż też nie zawsze;x.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
hm sama jestem takim przypadkiem i mowie ,ze tak mozna sie zakochac przez neta.
Jest to jak najbardziej mozliwe.
Powiem Wam ,ze jezeli rozmawiasz z kims,poznajesz go.Czesto przeciez jest tak ,ze ktos sie zafascynuje nowo poznana osoba w realu i potem czar pryska bo nagle nie ma o czym gadac.
_________________ Często śni mi się porcelanowa lalka.
Wpatruje się we mnie szklanym wzrokiem.
Chce mi coś powiedzieć ale nie może...
Jeszcze chwila... czekam aż przemówi. Już... a jednak nie, coś odcina jej głowe... za późno.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2009-08-17, 12:38
miłość przez neta???? jak dla mnie to bardzo możliwe i nawet przez neta można więcej dowiedzieć sie o tej drugiej osobie niż w realu.... no przynajmniej ja tak mam ze jeśli gadam z kimś przez neta to jakoś dziwnie jestem bardziej otwarta na pytania na które w realu by mi słów zabrakło:)))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum