zupełnie inaczej jest, kiedy poznajesz faceta na gadu mieszkającego w tym samym mieście 200 m obok ciebie, a inaczej kiedy pakujesz się w znajomość z nieznajomym i dzieli was te 300 km... Przez internet nie da się zakochać można się ZAUROCZYĆ, a to co prawda jest znaczna różnica, ale nie zawsze się ją zauważa.
Wysłany: 2008-05-07, 12:49
mrs_tarotka masz racje Ludzie często nie potrafią odróżnić miłości od zauroczenia. A co do znajomości przez internet to ... każda miłośc ma sens , o ile kwitnie i jest prawdziwa ! A takie ,,miłostki" jakie często zdarzają się w naszym życiu typu szukam dziewczyny która chętna ? To raczej nie ta droga. Internet jest niebezpieczny ...podobno bo sama jeszcze się nie przekonałam i wolę nie poznac tej strony jednej z moich ulubionych rozrywek. Sama poznałam 3 lata temu w internecie chłopaka , 2 lata starszego z którym rozmawiam do tej pory. Mieliśmy szczęście gdyż okazało się że jego wujek mieszka w moim mieście ! Więc mogliśmy się zobaczyć , nie raz Zostaliśmy własnie takimi przyjaciółmi którzy poznali się przez internet. Więc jak dla mnie super sprawa ! I polecam innym
To było tak, że poznaliśmy się przez gg. Podczas pierwszej rozmowy on zaproponował spotkanie. Ale ja odmówiłam Potem poszłam na spacerek z moją koleżanką i on akurat jechał ze znajomym (jak się okzało naszym wspólnym). Teraz już mój chłopak, powiedział temu znajomemu o naszej rozmowie, o tym co mu pisałam o sobie i ten znajomy powiedział mu, że to ja No i podczas tego przypadkowego spotkania zaczelismy rozmawiać. No i jestesmy razem Ale gdyby nie rozmowa na gg to bysmy się nie poznali
Nie zupełnie. On jechał z moim znajomym, a ja szłam akurat z koleżanką. I oni się zatrzymali, i powiedział, że to z nim pisałam na gg. I tak się zaczęła rozmowa
Imię: Michał
Wysłany: 2008-05-11, 09:56
Internet i miłość?? Niezła mieszanka, moim zdaniem jst to dobre miejsce dla osób nieśmiałych, które chcą poznać swoją drugą połowe.
Ja osobiście swoją dziewczyne poznałem na gg, potem spotkaliśmy sie wiele razy i tak sie zaczeło.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-05-11, 15:22
Tak, niektórzy ludzi znacznie bardziej otwierają się w internecie niż realu ;P
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-05-11, 20:33
Jocker napisał/a:
A ja myślę że przez internet można się zakochać.
też tak myślę... ale nie jestem pewna czy taka miłość ma szanse w normalnym świecie.
myśle że ludzie uczą sie ne błędach i nie będąc w jakiejś sytuacji nie powinniśmy sie wypowiadać.
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum