Imię: Aneta
Wysłany: 2010-03-10, 20:23
em's napisał/a:
Dobry seks podstawą każdego udanego związku
Mądre słowa :)
Przez neta można poznać bardzo ciekawych ludzi, tylko trzeba uważać i myśleć :) Ja nie spotkałam jeszcze żadnego zboczeńca.. o_O :D Chyba, że po prostu jestem mniej na tym punkcie przewrażliwiona :P
_________________ Krzyże w życiu pełnią podobną rolę, jak krzyżyki w muzyce: podwyższają. Ludwig van Beethoven
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
To jest akurat dość subiektywne odczucie.
Zwłaszcza,że zapewne są osoby,dla ,których właśnie udany związek to związek w postaci konatktów gadu,gadu/nasza-klasa.
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2010-03-10, 20:51
slow napisał/a:
To jest akurat dość subiektywne odczucie.
Zwłaszcza,że zapewne są osoby,dla ,których właśnie udany związek to związek w postaci konatktów gadu,gadu/nasza-klasa.
Wiadomo, że to subiektywne odczucie, ale nie przesadzajmy i nie bierzmy pod uwagę dzieci neo, bo one zaburzą nam tu cały system :D
_________________ Krzyże w życiu pełnią podobną rolę, jak krzyżyki w muzyce: podwyższają. Ludwig van Beethoven
Związek przez gg/nk to patologia naszych czasów, powiedział bym że nawet pewien rodzaj upośledzenia przejawiający się w niemożności nawiązania zdrowych, fizycznych relacji z drugim żywym człowiekiem.
_________________ "Ej, nienawidzisz mnie to fajnie, twój hate tylko mi sił dodaje, jak tu stałem, stać tu będę dalej..."
I niewątpliwie masz rację jedynie powoduje to pewne upośledzenie określenia 'udany związek'.Bądź co bądź chociaż jest to jak zauważyłeś swego rodzaju patologia to jest to co raz powszechniejsze zjawisko.
Internet jest dobrym miejscem jeśli chodzi o poznanie danej osoby.Niemniej z pewnością nie powinien on zastępować wszelkiego rodzaju kontaktów z drugim człowiekiem.
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
Miłość przez Internet? No proszę i co jeszcze? Nie chcę nikogo obrażać, ale moim zdaniem takie rzeczy są wynikiem desperacji, kompleksów i totalnej głupoty.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Wysłany: 2010-03-11, 11:23
slow napisał/a:
Internet jest dobrym miejscem jeśli chodzi o poznanie danej osoby.Niemniej z pewnością nie powinien on zastępować wszelkiego rodzaju kontaktów z drugim człowiekiem.
Noo właśnie. Poznać się przez neta można, ale jeśli chce się pozostać tylko na tej płaszczyźnie, to nie wiem, jaki to ma sens 'związkowy' o_O Tym bardziej, że w wirtualnym świecie, możemy by praktycznie każdym..
Dream napisał/a:
Miłość przez Internet? No proszę i co jeszcze? Nie chcę nikogo obrażać, ale moim zdaniem takie rzeczy są wynikiem desperacji, kompleksów i totalnej głupoty.
Może nie zawsze.. Ale w sporej części zapewne tak.
em's napisał/a:
Zasłużyć sobie? Czy danie d*** to forma nagrody .
Brawo
Cytat:
"musi sobie zasłużyc" tzn. musi mieć do mnie szacunek.
Chyba nie rozumiesz.. Zasłuży sobie, poprzez szacunek do Ciebie, a potem nagroda w postaci dania du*y, tak? :D
O to chodzilo :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum