Wysłany: 2010-08-10, 10:17 Miss i Mister edycja "pożegnanie z latem"
REGULAMIN KONKURSU
Zgłoszenia:
Udział w konkursie mogą wziąć jedynie użytkownicy, którzy mają napisane minimum 75 postów. Taka ilość jest wymagana przy wysyłaniu swojego zgłoszenia.
Prawidłowe zgłoszenie powinno zawierać następujące punkty:
- Zdjęcia
- Imię/Imiona
- Wiek (data urodzenia)
- Krótka informacja "o sobie"
Zgłoszenia będę przyjmowane do 11 września bieżącego roku, następnie nastąpi etap głosowania, który zakończy się 23 września w dniu pożegnania lata.
Jeśli zgłosi się mało użytkowników konkurs nie zostanie rozstrzygnięty. Zgłosić się musi minimum 5 kobiet i 5 mężczyzn.
Zdjęcia:
Użytkownicy zamieszczający nie swoje zdjęcia zostaną surowo ukarani, wyrzucenie z forum oraz dyskwalifikowani z konkursu.
Osoba kandydująca musi przedstawić minimum 3 zdjęcia, a maksimum 5.
Publikując na łamach forum e-młodzi.com opisy oraz fotografie swoje wyraża zgodę na wykorzystywanie i przetwarzanie w/w materiałów na potrzeby e-młodzi.com.
Nagroda:
Wybrany w niezależnych wyborach przez użytkowników Miss oraz Mister otrzymają na forum specjalną rangę na okres 2 miesięcy.
Imię: Aru
Wysłany: 2010-08-15, 19:31
No to będę jedyna iha xD
Imię: Agata
O sobie: Mała, ruda, wnerwiająca. Wszędzie mnie pełno. Straszny ze mnie zboczeniec. Lubię humor w stylu Monty Python'a. i WAFLE! I ogólnie to co wcześniej.
Imię: Karolina
O sobie: taka po trochu artystyczna dusza. Lubię deszczowe dni i chodzenie swoimi drogami. Duże grupy ludzi nie są dla mnie - najlepiej czuję się w kameralnym gronie najbliższych przyjaciół. Nie znoszę, gdy ktoś próbuje narzucać mi swoją wolę. Trochę ze mnie bałaganiara, ale dzielnie z tym walczę.
Imię: Oktawian
O sobie: Zwykły nie wyróżniający się nastolatek. Największą wadą są zdecydowanie fajki, które próbowałem rzucić z 50 razy ale nigdy nie wytrzymałem więcej niż jeden dzień. Zapewne brak silnej woli. Wrocławianin, lubię oglądać zdjęcia, nienawidzę ich robić. Pasjonat rapu, reggea i starej polskiej oraz włoskiej muzyki. Zazwyczaj jestem konsekwentny w tym co robię (prócz tych fajek), czasem zdarza mi się popełnić mega gafę. Ogółem nic specjalnego.
Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2010-08-18, 08:45
To i może ja wezmę udział, co mi tam...
Imię: Adrian
O sobie: Cóż... więc jestem typowym nastolatkiem. Ludzie głównie widzą we mnie osobę miłą, fajną i pomocną. Oczywiście zdarzają się osoby, które mówią o mnie źle. Mają prawo do tego - krytykę przyjmuję z ogromną uwagą. Dzięki niej mogę ulepszać siebie i pracować nad sobą ku dobrym efektom końcowym. Uwielbiam wszystko to, co związane jest z Niemcami: głównie język. Pomagam wszystkim, którzy mają kłopot z "ogarnięciem" tego języka oraz ogólnie poduczam wszystkich, którzy chcą się go nauczyć. Uwielbiam zbierać różne czasopisma, które są wydawane z dodatkami do zbierania i składania.
Zdjęcia:
01. http://img227.imageshack..../186ffe8d23.jpg (Best Of 1993-1995)
02. http://img541.imageshack.us/img541/7415/zdj3.png (2010)
03. http://img824.imageshack.us/img824/2869/zdj1.png (Mix 2008)
Imię: Ola
Wysłany: 2010-08-18, 10:45
imię: Aleksandra
o sobie: trochę we mnie przeciwności. trochę nieśmiała choć czasem szalona, skłonna do uległości lecz czasem uparta, przeważnie lekkomyślna czasem z głową na karku. Poza tym szczera, drażliwa, ciekawska, optymistka, z ciągłym uśmiechem na twarzy (niektórzy po prostu twierdzą że mam dobrego dealera )
Imię: Sylvia
Wysłany: 2010-08-19, 23:09
Imię: Sylwia
O sobie: Jestem zabawną, wrażliwą dziewczyną, która lubi poznawać nowych ludzi, by pokonać nieśmiałość. Za to w gronie przyjaciół staje się duszą towarzystwa i często dostaje głupawy. Mówią, że jestem wredna, bo ruda, ale to nie prawda. Pasjonuje się fotografowaniem (najczęściej portretowe i makro). Poza tym uwielbiam słuchać muzyki. Moje ulubione zespoły to Green Day, Muse, Coma i RBD.
http://i34.tinypic.com/bgoirq.jpg http://i35.tinypic.com/2wqgx0i.jpg http://i35.tinypic.com/8xqvdy.jpg
Katarzyna Agata, lat 18 od czerwca, staro mi. jestem starą ignorantką i mimo, że mam w dupie pół świata, to on nadal jest tak samo zgrabna ona. kocham lumpeksy, dobre filmy, jeżdzenie samochodem i muzyki dużo, nic w tym znowu takiego oryginalnego. moje hobby to narzekanie, na wszystkich i na wszystko. chcę mieszkać w mieście artystów, znaleźć nową drogę, przypiąć kłodkę na moście i kochać się aż do końca świata, bo bliskość matury na moją zwichrowaną psychikę nie działa dobrze. estetka, chociaż nie w stylu kwiatów i sielankowych łąk, lubię brzydotę, mam podobno dziwne poczucie humoru i nie rozumiem dlaczego filowe morderstwa dużo ludzi uznaje za straszne, kiedy mi się najzwyczajniej śmiać chce. macie jeszcze twarz do kompletu i głosować, misiaczki, bo znajdę i pogryzę.
Imię : Magdalena
O sobie: No cóż...co by tu powiedzieć ciekawego. Uwielbiam szybką jazdę motorem (chociaż zawsze narzekam, że za wolno bo jeżdżę jako plecak). Moją pasją jest historia, której uczę się codziennie Aczkolwiek nie zmuszam się do tego - to tak samo. Właśnie leci mi w głośnikach TNT ac/dc do którego fajnie się tańczy w łazience. Za rok zdobywam Kraków ;>
Zdjęcia :
http://sphotos.ak.fbcdn.n...9_7755931_n.jpg
Imię: Monika
O sobie: mała czasem rozpieszczona, zawsze uśmiechnięta blondynka :) Otwarta, odważna i żywiołowa. Nigdy się nie poddaje zawsze dążę do zdobycia tak zwanego 'szczytu' . Zazwyczaj mi się udaję :) W szkole przewodnicząca więc mam nutkę do rządzenia. Lubię labradory wręcz kocham :* Moja pierwsza miłość. Druga ? Fotografia ! Cele życiowe: studia informatyczne, własna hodowla labków oraz szczęśliwa żona i matka :)
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Imię: Jacek
O sobie: wywodzę się ze szlacheckiej rodziny. Będąc małym karmiono mnie z procy, dlatego mam taki gangsterski wyraz twarzy. Jestem typem romantyka, o gołębim sercu. Jestem taką ciepłą osóbką, która zawsze pomoże w potrzebie. Uwielbiam czytać książki, szczególnie Gombrowicza i pana Kawkę. Lubię pisac romantyczne wiersze, jestem pełen kompleksów, więc jeżeli wybierzecie mnie na mistera forum, moje życie chociaż na chwilę stanie się lepsze. Kocham wszystkie dzieci.
imie; Hubert
data urodzenia: 29.03.199* (myśleliście, że napiszę, co? :D)
o sobie: Taki po prostu Frozy (ew Grozy, Drozy, Forzy, Foży, bezbożnik jeden zły, Shogun) Jest on zwykłym zjadaczem snickersów, który ceni sobie kocie mięsko ze starszych kocurów, bo małe lubi (bynajmniej nie jeść). Lubi także Johnny'ego Bravo, głaskać mrówkojady pod włos, mój plecak i piórnik.
Imię: Justyna
O sobie: Cóż... o sobie nie lubię pisać Moją największą pasją są konie. Z nimi też wiążę swoją przyszłość (weterynarz, zawodnik-skoki przez przeszkody). Teraz pójdę do 2 klasy liceum na profilu biol-chem. Mówią, że jestem szalona, w sumie zgodzę się Lubię czytać książki i czasopisma naukowe. U innych cenię szczerość i słowność. Słucham rapu (m.in. OSTR, Eldo, PFK, Fokus, Pezet). W wolnych chwilach rysuję i fotografuję (zdecydowanie amatorsko )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum