_________________ There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-03, 20:41
brzydka!
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Bluza fajna ! Ale cena,możesz kupić taką samą w niższej cenie !
A nawet lepszą !!!
ciekawy jestem, jakie sa te lepsze bluzy dla ciebie? tu material bawelna = b.d. jak na odziez typu bluza.. pewnie jakies scierwa co zalozysz 2 razy , upierzesz i sie cale marszczy .
cena normalna . nizsza o okolo 30-40zl niz w sklepie nowa. gadalem z kolesiem na gg . zalozyl ja 2 razy pod kurtke :|
CheeryLipstick napisał/a:
90 zł za używaną bluzę? śmiech na sali , w życiu! za taką kasę to można w firmowym sklepie bluzę kupić , ba! nawet taniej. ;d
ciekawy jestem jakie sa dla ciebie te 'firmowe' sklepy . chyba jakies gowna z nazwa marki
//Wyrażaj się.Na forum obowiązuje kultura wypowiedzi.
bluzy nie kupuje, dzis bylem w sql, juz sobie zalatwilem cos calkiem innego :)
znachor87, Naprawdę sądzisz ,że nie ma dobrych sklepów firmowych?
jesteś Kolego w błędzie , ale jak chcesz to sobie chodź w ciuchach z lumpeksów czy z targu. Możesz też przepłacać kupująć używaną bluzę (co śmieszniejsze - z metką^^) droższą o trzykroć od nowiutkiej.
Proszę bardzo.
znachor87, Naprawdę sądzisz ,że nie ma dobrych sklepów firmowych?
jesteś Kolego w błędzie , ale jak chcesz to sobie chodź w ciuchach z lumpeksów czy z targu. Możesz też przepłacać kupująć używaną bluzę (co śmieszniejsze - z metką^^) droższą o trzykroć od nowiutkiej.
Proszę bardzo.
DOBRE sklepy firmowe. tam bluza od 150zł .
z tego co sie orientuje metka na zdjeciu jest po to aby pokazac ze jest ona tej firmy naprawde i nie tylko po to
pokaz mi jakos dobra fajna bluze za .. 100zł : 3 = 33zł
widac troche ze za malo chodzisz po sklepach i tych internetowych
jak nie masz pojecia o czym albo masz małe prosze zachowaj to dla siebie a nie nabijasz posty? swoimi 'złotymi myślami'
Przyszedł nowy i będzie mnie pouczał , o nie.
Po sklepach chodzę BARDZO , BARDZO , BARDZO dużo i orientuje się cenowo.
Na allegro nie zawsze są ciuchy z pierwszej ręki ponad to nie kupuję w innych sklepach internetowych więc ciężko będzie znaleźć dobrą gatunkowo bluzę dla tak wymagającego , przejdź się po DOBRYCH sklepach a nie chłamach to na pewno wyjdziesz z niego zadowolony.
Poszukaj tu , może coś znajdziesz.
Nie wszystkie są firmowe ale przynajmniej wyglądają jako tako , nie wiem jaki masz konkretnie gust więc trudno jest mi podać dokładny link.
Bluza zupełnie nie mój typ. Kolorystycznie również jestem na NIE.
No ale jeżeli tobie pasuję, to czemu by nie dokonać zakupu?
Przyuważ też na cenę i materiał. Bo nie zawsze trafisz na coś
jakościowo dobrego a kosztującego masę kasy. ;>
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum