Założyłem ten temat w czerwcu,
a od sierpnia jestem "szczesliwym" posiadaczem
torby szkolnej.No i... no nie polecam.
Moze fajnie wyglada, ale plecy bola, no i mało sie się miesci
(moze nie malo,ale w porównaniu z plecakiem to dużo mniej).
Takie torby reguły nie podobają mi się wcale i nie kupiłabym żadnej z wyżej wymienionych.Nie mniej jesli już to ta pierwsza zdaje mi się do Ciebie pasować.
Dlaczego nie plecak?
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie polecam takich toreb ciężkie książki obciążają kręgosłup. Ja posiadam plecak i nie zamieniłabym go na torbę. Wygodniejszy praktyczniejszy. Nie kupuję z 'nike' 'pumy' 'adidasa' do szkoły bo zawsze rzucam plecakiem a szkoła taka brudna że szok, od razu by się zniszczyła. Ja kupiłam obecny plecak w house. Jeśli zdecydujesz się jednak na torbę to druga z linków najlepsza.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
CheeryLipstick, jest już temat o młodzieżowych torbach do szkoły :)
Proszę,byś następnym razem skorzystała z wyszukiwarki.Tematy scalam.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Widziałem na allegro super plecak Puma Jamaica niestety aukcja się skończyła i nie zdążyłem zalicytować, teraz nie mogę znaleść żadnych aukcji z tym plecakiem. Jak by komuś przeleciało podczas kupowania dajcie znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum