A więc tak....Znam takiego super chłopaka w sumie to nawet chodziliśmy ze sobą jak ja byłam w czwartej klasie a on w szóstej.. teraz jesteśmy w gimnazjum.....było super i wogóle. Ale wiecie jak to jest. Młoda i głupia zerwałam z nim....Teraz nie moge przestać o nim myśleć a gdy go zobacze nie raz na przerwie w szkole to nie moge oderwać od niego wzroku.niby minęły 2 lata a ja nadal o nim myśle i go KOCHAM!!....Jest bardzo ładny. Ostatnio zaczęliśmy pisać jak to za dawnych lat ale teraz znowu nic sie nie odzywa. Jak się mijamy w szkole to się uśmiecha i mruga oczkiem ale nie wiem co jest grane?? Co mam o nim myśleć?? Czy warto dalej o niego walczyć?? Czy on mnie dalej kocha?? BO ja go bardzo i nigdy nie przestane....Kocham Cie KUbuś!!:****** co mam robić.... pomóżcie!!! prosze!;)
ale nie wiem czy sie teraz tak poprostu odważe to zrobić....ja go kocham i wiem że on mnie też ale wstydzimy sie to sobie powiedzieć!! ale i tak dzieki....
ludzie, nie wiem, co sie z wami dzieje. prawie każda dziewczyna na tym forum pisze "byłam młoda i głupia, kocham go nadal, nie wiem, dlaczego z nim zerwałam". he-ej! przed taką decyzją trzeba się chwilę zastanowić chyba.
_________________ So hold me in your sweet arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of
Imię: Anna panna.
Wysłany: 2009-06-09, 19:09
Kochasz? Nie za mocne słówko jak na tą sytuacje? Przemyśl.
Porozmawiaj z Nim ,że wciąż Ci się podoba albo wysyłaj sygnały - uśmiechaj się, interesuj się tym co u niego się dzieje, staraj się spędzać z nim jak najwięcej czasu.
_________________ Po śladach Twoich stóp kroczy moich szpiegów stu.
Znam Twój każdy , najmniejszy ruch.
Imię: Anita
Wysłany: 2009-06-10, 13:54
kijuhy5, w sumie z tego co napisałaś to trudno stwierdzić,czy chłopakowi zależy. Musisz być cierpliwa, jak bardzo jesteś mu bliska zapewne pokaże czas.
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-06-10, 14:07
kocham, kochasz jezuuu... nadużywacie tego wyrazu.
Ja to widzę tak, że masz szansę. Dla przykładu nie puszczam oczka do każdej koleżanki, raczej tylko wtedy jak jestem nią zainteresowany. Uśmiech. Uśmiech ma wiele znaczeń i niekoniecznie oznacza zainteresowanie, ale według mnie warto spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum