Już od dłuższego czasu chcę postawić takie ultimatum, ale.. ale coś nie potrafię.. :( jestem psychicznie bardzo słaba.. Boję się, że on w tedy nic nie zrobi albo pomyśli sobie jak zawsze że to krótka kłótnia i zaraz będzie wszystko w porządku.. :( Razem tyle przeszliśmy przez te 3 lata na prawdę jest dla mnie ważną osobą.. Tylko dlaczego tak się chrzani od dłuższego czasu.. Masakra:/:/
Jezeli nie postawisz ultimatum to dalej bedzie tak jak jest. On bedzie cie obrazal Tobie bedzie z tym zle ale nic nie zrobisz bo bedziesz sie bala ze go stracisz. Bez sensu.
creative166 napisał/a:
Boję się, że on w tedy nic nie zrobi
No to po co Ci facet ktory ma Cie w dupie? Ja rozumiem ze Ty go kochasz ale w imie milosci poswiecic swoje dobro? Chore to nie sadzisz? Co Ci po milosci w zwiazku w ktorym jestes nie szczesliwa?
to, że jesteście ze sobą trzy lata, nie znaczy że musicie razem spędzić resztę życia. powiedz mu jeszcze raz, co Ci się nie podoba w jego zachowaniu i żeby to zmienił, bo jak nie, to od niego odejdziesz. i zrób to, jeśli się nie zmieni. po co dusić się w związku, z którego jesteś niezadowolona? tego kwiatu jest pół światu.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Ale najgorsze jest w tym to że strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego.. Myślę, że rozumiecie mnie co do tej kwestii jeżeli któraś z was była zakochana...
Ale najgorsze jest w tym to że strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego
Rozumiem Cie lepiej niz myslisz. Nie bede tu opisywac swojej historii bo to mija sie z celem, ale wiem, ze to ze pozwolisz ze soba robic co tylko mu sie podoba w imie milosci nie wrozy niczego dobrego.
Wysłany: 2010-03-07, 11:54
Po prostu Cię nie szanuje, zapewne doceni to co miał, jak to już straci. Kochałaś może go kiedyś, a teraz może być w ogóle innym człowiekiem, pomyśl dlaczego się tak zmienił, znajdź najpierw przyczynę, poszedł do nowej szkoły? poszedł na studia? może wkręcił się w jakieś nieciekawe towarzystwo. Nie powiedziałaś nam ile macie lat. Myślę, że jeśli nic do niego nie dociera i nadal postępuje z Tobą w taki sposób, a nie inny to po prostu dla Ciebie nie zasługuje, z tego co widzę to nawet nie próbuje zmienić swojego zachowania.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Ja mam 17 lat on ma 21 może dla nie których ta różnica wieku wydaje się być duża ale to tylko liczby.. To jest dla mnie wyjątkowy człowiek ja wyciągnęłam go z brudu w jakim był a on mnie .. przez wszystko przechodziliśmy razem, dlatego jest mi teraz tak trudno przez tą zmiane jego zachowania... :(
Może wrócił do tego jak to powiedziałaś brudu i dlatego tak się zachowuje . Albo ultimatum , Szczera rozmowa a jeżeli nie to wybacz że to powiem ale olej S********a.
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Rozmawiałam z nim jakąś niecałą godzinę temu na ten temat.. powiedział że już taki nie będzie.. się okaże.. :/ choć trudno mi w to uwierzyć, jak we wszystko prawie.. a najgorsze jest jeszcze to, że przez takie akcje i dawanie mu tej ostatniej szansy, straciłam do niego w pewnym stopniu zaufanie.. boję się, że mnie okłamuje.. coraz częściej mnie zawodzi
Ludzie się niesamowicie zmieniają, z reguły pod wpływem środowiska.
A jeżeli wziął twoje słowa na serio to powinien się zmienić.
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Jak już mówili poprzednicy - zerwij z nim, bo będzie jeszcze gorzej. Nie ma już sensu ciągnąć tego związku. On jasno daje Ci do zrozumienia, że mu się znudziłaś. Znajdziesz sobie lepszego partnera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum