to sie nie odzywaj nawet jak sie on odezwie, nie bądź tylko natrętna bo jeszcze gorzej będzie... Na pewno jesteś fajną dziewczyną wiec znajdziesz sobie takiego ze wiesz... :D
i sie nie denerwuj
nie odzywa się od 2 godz ani nie odbiera a widzialam jak jechał z kolegami.. ku....
Skoro obraza Cie, nie odbiera telefonow, nic do niego nie dociera to po cholere z nim jeszze jestes? Dziewczyno na co Ty czekasz im dluzej bedziesz z tym zwlekac tym bedzie gorzej. No chyba ze odpowiada Ci bycie zabawka to ok.
jaki głupi !! Niech spada na drzewo, dziewczyno ja mam nadzieje że Ty sie nie martwisz
Nie pierwszy i nie ostatni mnie miesiąc temu chłopak też zostawił, a raczej to skomplikowana sytuacja ale nie ma sensu pisać o mnie, najważniejsze jest żebyś teraz go nie męczyła żeby do Ciebie wrócił bo zrobisz największy błąd życia.
I tylko nie płacz, uwierz że nie wart...
Na gadu ma taki opis "Dwa do jednego.. :) "
nie wiem co on może oznaczać i jaki jest jego sens.. on się nawet nie przejmuje :(
[ Dodano: 2010-03-09, 08:14 ]
I tak w ogóle to doszłam do wniosku, że on już dawno mnie chciał zostawić, dlatego się tak zachowywał, a teraz była jakaś głupia, dziwna sytuacja i ją wykorzystał a był po to ze mną, żeby móc.... i chyba tylko po to..
Imię: Dagmara ;)
Wysłany: 2010-03-09, 09:17
wiesz co ? na pewno będzie ci smutno przez jakiś czas,ale pomyśl sobie tak : "jestem piękną i wartościowa dziewczyną,on nie jest mnie wart. Ktoś inny na pewno doceni moje zalety". Mi pomaga, a już wiele razy byłam nieszczęśliwie zakochana. I najważniejsze: nie przepraszaj go, nie płaszcz się przed nim !! Pozdrawiam! Życzę ci powodzenia ;**
Powiem Ci dobrą radę: Koleżanka mojej mamy też miała podobną sytuację. Na początku była wszystko super,extra, cud, miód i malinka, aż tu nagle zaczął ją wyzywać, manipulować nią...pewnego dnia kiedy on poszedł do pracy, ona zwinęła rzeczy i się wyprowadziła, gdzie, to nie wiem. Ja Ci radzę zrób to samo. Bo na pewno on na CIEBIE nie zasługuję! (Wyobrażasz sobie życie z nim do końca życia? ) Napewno znajdziej kogoś, z kim się dogadasz i z kim kto będzie Cię szanował, ale zerwij z nią i nie słuchaj go, jeżeli będzie Ci mówił takie rzeczy jak :
1. Jesteś brzydka i nikt z tobą nie będzie.
2. Masz ochydne nogi i wstyd z tobą być.
3. Jesteś głupia .. i itd, itd.
A jeżeli zagrozi typu:
1. Jeżeli mnie zostawisz to Cię zabiję.
2. Jeżeli mnie rzucisz to będę prześladował twoją rodzinę.
3. Jeżeli odemne odejdziesz to zabiję twoją matkę i ojca.
W takiej sytuacji idz na policję!
Mówię to w pełni świadomy.
Powodzenia i życzę Ci abyś znalazła godnego dla siebie faceta.
Bywaj.
_________________ Mam 16 lat ale życie to nie bajka to piechdolona walka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum