Cześć, mam pewien problem, jestem z chłopakiem prawie 3 lata. On od dłuższego czasu stał się zupełnie inny.. :( Nie okazuje mi uczuć, ciągle wyzywa i bez szczelnie potrafi sobie ze mnie żartować i to w bardzo nie miły sposób. Już mu nie raz o tym mówiłam, że mnie to krzywdzi, że boli on przyjmował to do wiadomości no i na tym się kończyło lub odpowiadał nie wymyślaj.. :( nie wiem co mam robić tak bardzo go kocham a tak mnie rani! Nie mam już siły.. Pomóżcie..
Jego zachowanie trochę wygląda tak jak byś była mu obojętna...
Powiedź mu dosyć stanowczo co o tym sądzisz i jak cie to bardzo boli,
może przestań sie do niego odzywać nie wiem.. Spróbuj a jak to nie pomoże to go lepiej zostaw... Po co ci taki chłopak...
zastanów sie dobrze
pokaż kim jesteś. możesz pokazać mu, że może Cie stracić. a jeśli się tym nie przejmie to nie warto z nim być i nie myśl o bólu po rozstaniu. w końcu rana się zagoi i staniesz się o wiele bardziej wartościowa niż za nim z nim zaczęłaś być.
Robi z tobą co chce, nie kocha Cię, mało go obchodzisz. Prawdopodobnie kręci na boku od jakiegoś czasu z inną laską. Wniosek: Daruj sobie ten "związek"
Imię: Kamila
Wysłany: 2010-03-06, 22:46
Postaraj się jeszcze raz z nim porozmawiać i powiedzieć, że jego zachowanie Cię rani.
A jeśli nie zmieni się po tej rozmowie, to zakończ związek, bo nie ma sensu, żebyś cierpiała przez niego, mimo że go kochasz.
_________________ Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. ;*
Nie okazuje mi uczuć, ciągle wyzywa i bez szczelnie potrafi sobie ze mnie żartować i to w bardzo nie miły sposób.
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i odpowiedz sobie na pytanie;"Czy dalej chcesz być poniżana?"
On nie jest Ciebie wart.Porozmawiaj z nim ewentualnie,a najlepiej zakończ ten związek,bo będzie jeszcze gorzej.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-07, 00:25
Poczekaj, aż skończy Ci się umowa i zmień na lepszy model ^^
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
Ale, żeby skreślenie tego związku było takie łatwe jak się wydaje.. :(
Ciągle myślę o tym że się mu znudziłam, ale zadając mu te pytanie słyszę odpowiedź że nie..
Wczorajsza sytuacja bardzo mnie zasmuciła.. a więc.. Leżeliśmy sobie na łóżku oglądaliśmy film wygłupialiśmy się, przytulaliśmy, całowaliśmy i takie tam.. :D a on potem zaczął te swoje "żarty" śmiał się z mojego wyglądu jednym słowy.. (jestem atrakcyjną dziewczyną i wiele osób mi to mówi) a on ciągle się tylko wyśmiewa a sam nie jest wcale taki idealny ale kocham go mimo tego i ani razu nie zażartowałam z niego w taki sposób żeby było mu przykro.. ale powracając do wczoraj.. łzy w oczach mi stanęły on to zobaczył i jeszcze zaczął się śmiać i naśladować mój płacz.. i kazał mi zejść z łóżka i iść na krzesełko.. to poszłam i za niedługo chwilę powiedziałam że idę domu.. ubrałam się i wyszłam wyjechał za mną autem i kazał mi wsiąść, odwiózł mnie do domu i na do widzenia powiedziałam mu, żeby zaczął się zastanawiać nad swoimi słowami a ten do mnie powiedział ze mi jest potrzebny lekarz... heh :/ wieczorem napisał coś tam przepraszam już więcej tak nie powiem.... :(
ale już nie raz tak mówił.. jestem bezradna.. :(
Kończyć bardzo tego nie chcę, znosić również.. Chciałabym żeby on się zmienił albo sam się określił, że nie jestem tą osobą z którą chcę być.. bo tak to wygląda :(
Chciałabym żeby on się zmienił albo sam się określił, że nie jestem tą osobą z którą chcę być.. bo tak to wygląda :(
Koles jest jaki jest i nic nie wskazuje na to zeby mial ochote sie zmienic chociaz bedzie w kolko powtarzal, ze juz nie bedzie. Nastepnym razem postaw mu ultimatum ze jesli jeszcze raz sie do Ciebie zle odniesie to z Wami koniec. Tylko jezeli zrobi to ponownie to dotrzymaj slowa. Wtedy albo przyjdzie z kwiatami i bedzie blagal o wybaczenie albo nie zrobi nic co bedzie oznaczalo ze ma Cie w dupie i tylko sie Toba bawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum