Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-12-04, 20:03
nie liczy sie wielkosc a jakosc.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lol rotfl ja pierdaczę, 9 cm? chyba bym się popluła ze śmiechu jakbym była napalona na jakiegoś kolesia i zobaczyłabym coś takiego
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lol rotfl ja pierdaczę, 9 cm? chyba bym się popluła ze śmiechu jakbym była napalona na jakiegoś kolesia i zobaczyłabym coś takiego
Pierwsza szczera w tym temacie xDD
No co ja Ci mogę. Tylko dać nadzieję, że urośnie ; )
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Gorzej jak by jakiś koleś się napalił i zobaczy Ciebie nago i wybuch śmiechem. Także wyśmiewanie długości członka trochę nie na miejscu, bo sama jakąś modelką nie jesteś.
Nie żbym się czepiał, ale wybuchł się pisze w takim przypadku gramatycznym.
Chłopcze (zwracam się do założyciela tego tematu), co my ci możemy pomóc? Tak na prawdę nic, bo my nie mamy żadnego wpływu na długość twojego członka. Poradź się lekarza.
Martina, śmiejesz sie z niego, a sama jesteś gruba i pracujesz w McDonaldzie. Ironia losu?
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
to, gdzie pracuję nie ma akurat nic do rzeczy.
śmieję się bo mnie to bawi. a po mnie widać z wierzchu, jak wyglądam, więc jak ktoś idzie ze mną do łóżka to widocznie mu się to podoba, czyż nie? i raczej wie, czego się spodziewać kiedy mnie rozbierze.
zresztą ja się sobie podobam, i żeby było zabawniej, nie tylko sobie. możecie sobie myśleć co chcecie, ale w tym wypadku to ja wiem lepiej, że mam powodzenie i facetom pozostaje tylko patrzeć z zachwytem, a nie śmiać się, jak to by było w takim przypadku ;]
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
jak wyglądam, więc jak ktoś idzie ze mną do łóżka to widocznie mu się to podoba, czyż nie? i raczej wie, czego się spodziewać kiedy mnie rozbierze.
zresztą ja się sobie podobam, i żeby było zabawniej, nie tylko sobie.
Albo idzie, bo u innych nie ma szans, tych ładniejszych. A tak zatopi, wyżyje się seksualnie i będzie zadowolony, czyż nie można tak na to spojrzeć?
Jeśli sądzisz, że długość członka odgrywa ogromną role, to mylisz się. No chyba, że dla Ciebie liczy się tylko to jak dużego penisa ma facet, to ok.
Polecam, szkoda, że chyba już nie żyje, murzyn, który miał 47 cm, byłabyś w 7niebie normalnie.
Mój penis ma tylko 6 cm, a w zwodzie 9cm. mam 15 lat! dlaczego jest taki mały? mam 174 wzrostu. widzę że się rozwijam, ale on nie rośnie :( co mam zrobić? pomóżcie prosze!
ty nawet jeszce pelnoletni niejestes na dodatek uzalasz sie nad swoim robaczkiem jak baba
jak bedziesz mial kolo 20 i dalej tak bedzie to mozesz sie zaczac martic a do tej poruy wyluzuj
a nawiasem mowiac w sexie chodzi wylacznie o rozmair czy o to zeby obojgu wam bylo poporstu przyjmnie..?
no sorry, ale jak ja bym była facetem i miała małego to ostatnia rzecz na jaką bym wpadła byłoby żalenie się z tego na forum internetowym. jak walnął taki temat to powinien się spodziewać nie tylko pocieszaczy którzy są mili na siłę, ale i tych odwrotnych ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum