Jeśli już jesteśmy przy fizyczności to każdy, kto miał większe doświadczenie z kobietami wie, że nie długość, a grubość jest ważniejsza. A naśmiewanie się z rzeczy od człowieka kompletnie niezależnej jest po prostu chamskie i z takimi ludźmi nie ma sensu dyskutować, bo i tak do niczego to nie prowadzi. Kobieto, puchu marny !
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lol rotfl ja pierdaczę, 9 cm? chyba bym się popluła ze śmiechu jakbym była napalona na jakiegoś kolesia i zobaczyłabym coś takiego
Cytat:
to, gdzie pracuję nie ma akurat nic do rzeczy.
śmieję się bo mnie to bawi. a po mnie widać z wierzchu, jak wyglądam, więc jak ktoś idzie ze mną do łóżka to widocznie mu się to podoba, czyż nie? i raczej wie, czego się spodziewać kiedy mnie rozbierze.
zresztą ja się sobie podobam, i żeby było zabawniej, nie tylko sobie. możecie sobie myśleć co chcecie, ale w tym wypadku to ja wiem lepiej, że mam powodzenie i facetom pozostaje tylko patrzeć z zachwytem, a nie śmiać się, jak to by było w takim przypadku ;]
Cytat:
to niech się śmieje, ktoś broni?
Cytat:
patrz sobie jak uważasz, ja się za brzydką nie mam a i nie sypiam z każdym kto mi robi tę łaskę że ma ochotę, lol.
ok, EOT ^^
Widać, że ktoś tu ma kompleksy ...
Żeby tuszować własną brzydotę, najlepiej pośmiać się z czyjejś przypadłości. Zabić własny ból, poprzez śmiech. W prawdziwym życiu, pewnie nie jest aż tak słodko.
Gdyby wstawił jeszcze zdjęcie, to z pewnością pod wpływem rżenia, tłuszcz zmiażdżyłby wątrobę.
no sorry, ale jak ja bym była facetem i miała małego to ostatnia rzecz na jaką bym wpadła byłoby żalenie się z tego na forum internetowym. jak walnął taki temat to powinien się spodziewać nie tylko pocieszaczy którzy są mili na siłę, ale i tych odwrotnych ;]
No wiesz, ja raczej myślę, że walnął taki temat właśnie na forum, by być anonimowym. Z reguły lepiej tak, niż pytać się koleżanek/kolegów z klasy...
A co do długości przyrodzenia, to faktycznie - pokaźny nie jest, ale ciesz się z tego co masz (możesz się pocieszać, że dziewczyny w ogóle nie mają... Zabawne, nie?). Zresztą członek rośnie do 18 roku życia, więc Twój ma jeszcze czas. Miejmy nadzieję, że go wykorzysta.
_________________ Sęk w tym że jestem dziwny, ale nigdy nie czułem się dziwny...
nofak, aby sprawić kobiecie pełną satysfakcję seksualną wystarczy ponoć 5,5 cm. Więc mieścisz się, bez obaw . A czy poza tym rozwijasz się normalnie? Chodzi mi o owłosienie, budowę ciała, mutację itd.? Miałęś już pierwsze polucje?
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Mój penis ma tylko 6 cm, a w zwodzie 9cm. mam 15 lat! dlaczego jest taki mały? mam 174 wzrostu. widzę że się rozwijam, ale on nie rośnie :( co mam zrobić? pomóżcie prosze!
Mój penis ma tylko 6 cm, a w zwodzie 9cm. mam 15 lat! dlaczego jest taki mały? mam 174 wzrostu. widzę że się rozwijam, ale on nie rośnie :( co mam zrobić? pomóżcie prosze!
pamiętaj że nie liczy się długość tylko technika
_________________ _______________
Człowiek e, to wyścig szczurów,
do szklanych domów, z szarych murów,
jak twój guru to PeeLeN, ty przegrasz wyścig ten..
to, gdzie pracuję nie ma akurat nic do rzeczy.
śmieję się bo mnie to bawi. a po mnie widać z wierzchu, jak wyglądam, więc jak ktoś idzie ze mną do łóżka to widocznie mu się to podoba, czyż nie? i raczej wie, czego się spodziewać kiedy mnie rozbierze.
zresztą ja się sobie podobam, i żeby było zabawniej, nie tylko sobie. możecie sobie myśleć co chcecie, ale w tym wypadku to ja wiem lepiej, że mam powodzenie i facetom pozostaje tylko patrzeć z zachwytem, a nie śmiać się, jak to by było w takim przypadku ;]
no ja osobiście bym cie kijem od szczotki nawet nie tknął, bo brzydzę się tepymi pannami nabijającymi się z czyjegoś problemu. jesteś nikim po prostu.
a co do autora temat- na razie sie tak nie przejmuj, co prawda nie sądze żeby ci urósł dwa razy większy, ale kilka cm na pewno ci jeszcze urośnie przez najbliższe lata...
Jak znajdziesz dziewczyną która cię faktycznie pokocha to nie będzie się przejmowała tym. . Więc głowa do góry , może jeszcze będzie mial czzas jakiegoś gwałtownego zwrostu xD
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
Zgadzam się z przed mówczynią i myślę ,że jeśli Cię będzie dziewczyna kochała to taki drobny szczegół zbytnio Wam nie przeszkodzi. No chyba ,że trafisz na tępą "sexy" laskę której tylko jedno w głowie , oby nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum