Mój penis ma tylko 6 cm, a w zwodzie 9cm. mam 15 lat! dlaczego jest taki mały? mam 174 wzrostu. widzę że się rozwijam, ale on nie rośnie :( co mam zrobić? pomóżcie prosze!
taki twój los ciesz się że się nie urodziłeś bez oczu albo bez jednej ręki , pomyśl sobie co te osoby sobie teraz myślą , ... chyba nie o swoich penisach... PROSZĘ POMYŚL zanim coś napiszesz
Słyszałem a właściwie to czytałem że jest możliwa jakas opracja gdzie podcinają jakąs chrząstke czy coś że penis wysuwa sie na parę cm dluzej.(kosztowne dosyć)
Imię: Kuba
Wysłany: 2009-12-04, 18:08
Cytat:
Słyszałem a właściwie to czytałem że jest możliwa jakas opracja gdzie podcinają jakąs chrząstke czy coś że penis wysuwa sie na parę cm dluzej.(kosztowne dosyć)
Pewnie myśli że penis musi dojść do końca pochwy żeby było ok. Z błędnego myślenia wyprowadzam. Nie musi.
Generalnie wszelkie rozmiary oraz rozwój zależą od hormonów. Zacznij ćwiczyć to może urośnie, jesteś jeszcze w takim wieku że testosteron dość mocno wpływa na Twój rozwój a najłatwiejszą metodą na podniesienie testosteronu oprócz zastrzyków są ćwiczenia.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Jeszcze jesteś w fazie dojrzewania, na pewno urośnie te kilka centymetrów, nie martw się, nikt w tym wieku nie zwraca uwagi na długość penisa, no chyba że jakieś głupie typy.
chłopie masz dopiero 15 lat poczekaj do 18- stki
i wtedy narzekaj ;D
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
No właśnie. Kobiety pochwa nie jest tak głęboka jak się większości wydaje. Z tym, że to to mięsień błoniasty, który jest rozciągliwy.
Zresztą na pamiętam o ile ~cm kończy się unerwienie pochwy, ale 9 cm wystarczy. Bardziej niż długość liczy się jego grubość.
_________________ "- Musisz mieć bardzo mglisty obraz rasy ludzkiej.
- O, rasa ludzka. Musieli zainstalować automatyczne spłuczki w toaletach publicznych,
bo nie można ufać ludziom czy spuszczą po sobie."
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum