Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-19, 21:12
Na moje oko strunę e masz rozstrojoną... nie wiem, ale jak grałaś G i D to brzmiało jakby było rozstrojone. Przed nagraniem se nastrój gitarę dobrze :P
A oprócz tego spoko
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Dobra, ja się na tym nie znam z punktu technicznego :D
Ale jako słuchacz, jak dla mnie masz bardzo ładny, miły dla ucha głos, ogólnie bardzo mi się podoba;)
_________________ `I'll wrap you in my arms and I won't let go`
Skillet
i w sumie zastanawiam sie czy nie iśc na jakieś lekcje czy coś takiego... tylko nie wiem czy warto...
Idź, idź, idź! Bo potem będziesz żałować jak ja ^^
Głos masz b. ładny, warto więc go jeszcze ćwiczyć i dopracowywać u kogoś, kto się na tym zna :)
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Mam wrażenie że nie nadaje sie na takie lekcje, że dziewczyny które sie 'doszkalają' śpiewają o wiele lepiej ode mnie. Ale dziękuje, może jednak się skuszę?
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
No bo dlatego, że się doszkalają, to naprawdę dużo daje, a spróbować zawsze można
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum