_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
a ja marzę o audi 90 b3... z zewnątrz seria a pod maską coś mocnego . ewentualnie moze być jakiś kadecik, golfik 1,2 lub 3, vento. można powiedzieć ze auto do 2000 roku za pare groszy z tuningiem z pare tysięcy . nie wiem czy ktoś popiera robienie tuningu w popierdułkach a pare groszy ale ja tak
A ja chce BMW CS Concept i możecie mówić co chcecie i wyzywać mnie od wieśniar, co lecą na beemki, ale nie ma piękniejszego samochodu na ziemi.
Ewentualnie chciałabym takiego Astona Martina cabrio, jakim jeździła Longoria w "Gotowych na wszystko", czarnego, błyszczącego w słońcu na bordo, grrrr.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Do 500.000 - Audi q7 wersja z silnikiem 6.0 v12 500KM
do 200.000 - BMW serii 5 bądź używane audi q7 ze słabszym silnikiem :)
No i oczywiście jakie bym nie miał auto musem w moim garażu będzie (bębenki) ............................................................................................................Ford Mustang Shelby GT500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum