Można, aczkolwiek wszystko jest sprawą indywidualną. Osoba samotna, która doświadcza takiej formy kontaktu ma większe prawdopodobieństwo zakochania się niż ta, która pisze smsy tylko dla zabicia czasu.
Zakochać? Z jednaj strony można bo poznajemy tą osobę, że tak powiem od tej najgłębszej strony, można wiedzieć o tej osobie coś co ci znajomi z tzn. reala nie wiedzą, nie widzą... a z drugiej strony nie można bo to jakby zakochać się w głupich literkach posklejanych w wyrazy. Zdania są różne.
Aha, i gdzieś tam przeczytała, ktoś napisał, że jak przestaje się pisać to szybko się zapomina. Nie wydaje mi się, bo jeśli bardzo emocjonalnie przywiązujemy się do kogoś, wiemy o nim dużo to chcąc, nie chcąc nie umiemy zapomnieć, pewne rzeczy, przyzwyczajenia, zachowania gdy widzimy u kogoś innego, przypominają nam tą daną osobę.
Wysłany: 2010-08-20, 20:21
Przez domofon też można
_________________ Znak Orła, potęgi symbol prowadzi nas!
Mieczem i Tarczą weźmiemy to co było nasze od lat!
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać!
Nasza Wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak!
~ Honor - Znak Orła ~
Nie wiem jak można się zakochać w stylu pisania osoby, z którą się konwersuje.
Nie w stylu pisania,ale w tej osobie.Przecież po drugiej stronie też jest człowiek,nie maszyna..
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
dokładnie. ja przez jakiś czas temu ze względu na wielką odległość zmuszona byłam pisać wyłacznie smsy bądź rozmawiać przez telefon z dosyć bliską mi osobą i powiem, ze przez wysyłane przez nas smsy zakochaliśmy się w sobie baaardzo.
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
Nie w stylu pisania,ale w tej osobie.Przecież po drugiej stronie też jest człowiek,nie maszyna..
Dokładnie. Wtedy oceniasz człowieka jedynie po charakterze, opierasz się na rozmowach z nim, na tym jak one wam mijały. Może nie jest to dobry sposób na zakochanie się, ale jakiś tam jest.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum