moje oglądanie mtv się ogranicza do spojrzenia na tekewizor w Papudze i więcej nie, bo nawet nie mam takiego kanału w domu, nad czym wcale nie ubolewam, bo nir oferują nic, co by mnie mogło interesować.
Telewizją muzyczną to ona byla przez parę lat po powstaniu, teraz to tylko juz kasa kasa i kasa. MTV oglądam jedynie jak jestem w jakimś pubie lub pizzeri i czekam na zamowienie ;]
muzyczna napewno nie jest, chyba, że wersja MTV Hits, ja tam bardzo lubię tą stację ze względu właśnie na fajne programy o gwiazdach i niektore rozrywkowe
Wysłany: 2010-06-02, 10:25
Zastanawiam się jak niektórzy mogą wpatrywać się w to cały dzień. Przecież od tego można się rozchorować;p. W zasadzie nie ma nic ciekawego do zaoferowania. A muzyczna już chyba nie jest.
Ower napisał/a:
MTV oglądam jedynie jak jestem w jakimś pubie lub pizzeri i czekam na zamowienie ;]
A no;p. Ja też. Chociaż więcej puszczają vivy;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Myślę, ze MTV mogłoby się zainteresować robieniem transmisji z tego http://www.twojaera.pl/ar...chnewsy,20.html :) ja szczerze żałuję, ze nie mieszkam w Warszawie, bo chętnie bym śledziła całość i wzięła udział w zabawie. Pomysł jest naprawdę dobry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum