moje oglądanie mtv się ogranicza do spojrzenia na tekewizor w Papudze i więcej nie, bo nawet nie mam takiego kanału w domu, nad czym wcale nie ubolewam, bo nir oferują nic, co by mnie mogło interesować.
Telewizją muzyczną to ona byla przez parę lat po powstaniu, teraz to tylko juz kasa kasa i kasa. MTV oglądam jedynie jak jestem w jakimś pubie lub pizzeri i czekam na zamowienie ;]
_________________ Walk on, walk on, with hope in your heart . . .
muzyczna napewno nie jest, chyba, że wersja MTV Hits, ja tam bardzo lubię tą stację ze względu właśnie na fajne programy o gwiazdach i niektore rozrywkowe
Wysłany: 2010-06-02, 11:25
Zastanawiam się jak niektórzy mogą wpatrywać się w to cały dzień. Przecież od tego można się rozchorować;p. W zasadzie nie ma nic ciekawego do zaoferowania. A muzyczna już chyba nie jest.
Ower napisał/a:
MTV oglądam jedynie jak jestem w jakimś pubie lub pizzeri i czekam na zamowienie ;]
A no;p. Ja też. Chociaż więcej puszczają vivy;).
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina
I tam są wszyscy, a naprzeciw - ty.
E.[*]
Ł.[*] 20.01.10
MTV-pierwsza i chyba najbardziej popularna muzyczna telewizja.
To nie jest muzyczna telewizja.
Nie mam MTV i nie żałuję.
_________________ Nic z tego nie będzie, jeżeli nie okażesz jej prawdziwych uczuć. Bądź przy niej, popatrz na nią. Delikatnie, żeby to się jakoś zaczęło, a nie – koszulę ściągasz i fru do wyra. Interesuje cię rola mięsa? Poszukaj sobie miejsca w supermarkecie.
To tak, jakby Teraz Rock stał się magazynem o przyrodzie.
_________________ Nic z tego nie będzie, jeżeli nie okażesz jej prawdziwych uczuć. Bądź przy niej, popatrz na nią. Delikatnie, żeby to się jakoś zaczęło, a nie – koszulę ściągasz i fru do wyra. Interesuje cię rola mięsa? Poszukaj sobie miejsca w supermarkecie.
Myślę, ze MTV mogłoby się zainteresować robieniem transmisji z tego http://www.twojaera.pl/ar...chnewsy,20.html :) ja szczerze żałuję, ze nie mieszkam w Warszawie, bo chętnie bym śledziła całość i wzięła udział w zabawie. Pomysł jest naprawdę dobry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum