Imię: Daria
Wysłany: 2010-07-24, 17:20
Kiedyś to to był dobry program i się oglądało często i gęsto, a teraz? Głupawe programy, które kiedyś były małym dodatkiem, urozmaiceniem, przerwą od muzyki, teraz stały się podstawą, muzyki już dawno tam nie słyszałam. Viva jest zdecydowanie lepsza.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Głupia stacja, chociaż na MTV Rocks nie jest tak źle. Mało tego rocks tam, ale muzę dają znośną. Nie oglądam tego, z tych wszystkich muzycznych stacji to najbardziej nienawidzę Vivy, za to na VH1 jeszcze nieraz coś fajnego puszczą.
Wysłany: 2010-07-24, 20:03
Od lat nie oglądam tego typu programów, aczkolwiek pamiętam chyba w 2005 roku udał im się jeden serial Wonder Showzen. Aż płakałam ze śmiechu. Żaden inny ichni serial nie pobił WS. A obecnie z tego co widziałam MTV robi niezłą siekę z mózgu młodym ludziom. Programy traktujące o byciu fajnym, bogatym i słit to ułamek góry lodowej.
_________________ Przychodzę, by wchłonąć Twe usta, i by za włosy Cię powlec w świt, cały w perłowych muszlach.
MTV to teraz jedna wielka komercha. Z tego co się orientuję, to muzyka leci tylko rano, i chyba gdzieś póżno w nocy. Resztę ramówki wypełniają jakieś beznadziejne programy randkowe i reality show. I tak najbardziej nienawidzę Vivy, za badziewia, które tam puszczają. Oglądam tylko VH1, jak leci jakieś ciekawe " The Final Coutdown", gdzie mogą puścić coś starego.
_________________ Sprzątacze forum, po co was aż 11? To się d*py nie trzyma!
A MTV to juz nie jest stacja muzyczna w moich oczach.
Bo to co jest tam pokazywane nawet nie ma związku z muzyką.
A jeszcze mi sie nie zdarzyło ('goniąc' po kanałach telewizyjnych) włączyc na MTV w chwili kiedy leciała muzyka tylko w chwili kiedy leciał jakiś reality show.
Beznadzieja jednym słowem..
_________________ "Żyję w kraju, w którym wszyscy chcą mnie zrobić w c***a."
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-24, 23:56
To nie dla mnie. Nie lubię komercyjnej kupy. Choć pamietam ze na jakimś z muzyczną kupa był kawałek Elda nie pytaj o nią
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
odkąd mam wakacje to częściej oglądam te wszystkie stacje muzyczne i poziom mtv po prostu przeraża. muzyki tam za grosz.
i zauważyłam że na vh1 należącym do mtv również powoli obcinają muzykę na rzecz jakichś durnych sitcomów.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Nie lubię MTV. Te wszystkie programy są do kitu, ale coś trzeba oglądać. Ja najczęściej to włączam 4 fun.tv i Vivę. Dziś Viva mnie zaskoczyła bo była specjalista '20 klipów' Eminema. Dla mnie to akurat było fajne, wiadomo ;D Ale tak ogólnie na codzień to jedno i to samo puszczają.
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-07-25, 17:01
Cytat:
Nie lubię MTV. Te wszystkie programy są do kitu, ale coś trzeba oglądać. Ja najczęściej to włączam 4 fun.tv i Vivę. Dziś Viva mnie zaskoczyła bo była specjalista '20 klipów' Eminema. Dla mnie to akurat było fajne, wiadomo ;D Ale tak ogólnie na codzień to jedno i to samo puszczają.
I wczoraj nawet personality było Eminema na vivie, dobrze czasem posłuchać Eminema razem z Dido. Teraz dość często na 4fun puszczają Not afraid.
_________________ Wanna live a life like you somehow,
Wanna make your sacrifice worthwhile.
MTV danwno temu zeszło na psy, ja zdecydowanie oglądam vivę... znacznie lepszy program...
oj tak zgadzam sie. Kiedyś ta stacja była lepsza, było jakoś ciekawiej, co spowodowało że jakis czas temu przerzuciłam się na Vivę. No i moje dziewczynki też to lubią tańczą sobie często przy Vivie.
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-26, 10:30
A pamiętacie jak ja 4fun była prawie codziennie godzina z hip hopem teraz wszędzie kupa muzyczna
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum