W dzieciństwie zdecydowanie najwięcej słuchałem Michaela Jacksona. Miałem kiedyś kastę VHS z jego teledyskami i próbowałem tańczyć.
Ale jakoś w 5-tej klasie mi się gusta muzyczne pozmieniały.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Jedyna muzyke jaka pamietam z dziecinstwa to zespolu Just5 sluchanego przez moich rodzicow, potem bylam katowana Peja i Trzecim Wymiarem ale to juz duzo pozniej.
od dzieciństwa słucham prawie tej samej muzyki... mój tata słuchał Black Sabbath, led zeppelin, gunsów, ac/dc i ogólnie tego typu muzyki a że jestem do niego bardzo podobna to słuchałam tego samego co on:) i tak mi zostało na szczescie
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-06, 11:24
ostatnio brat mi przypomniał jak chodzilam spiewalam "12 groszy" szczegolnie upodobałam sobie fragment"co to za wegetarianin co schabowe wpier..." i cały czas spiewalam "załóż gumę na instrument" nie wiedzac o co chodzi.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2010-02-06, 11:57
Martina napisał/a:
Majka Jeżowska, Smerfne Hity, Domowe Przedszkole! : D
Ja też;p. Nawet byliśmy na kilku koncertach Jeżowskiej;p.
Ale ogólnie to tacie w aucie zawsze grało coś mocniejszego, albo stary polski rock, więc mi się to przejęło;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
hahaha aż mi się humor poprawił gdy se pomyślałam o tym, czego słuchałam 'za młodu'.
między innymi: "Ich troje", "O-Zone", "Smerfne hity" i inne disco-polo ;] była też "Budka Suflera". Często chodziliśmy na koncerty Jeżowskiej, swego czasu mojej sąsiadki.
W klasach 1-3 co roku jeździliśmy na jej koncerty. Trauma do tej pory.
Słuchałem dużo muzyki, najbardziej pamiętam E-rotic z hitem Fred come to bed.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Wysłany: 2010-03-12, 19:13
Scorpions - od dzieciństwa; fascynacja wciąż trwa.
Kelly Family - j.w.
O - Zone - królowali na naszych dyskach w podstawówce. Wyrosłam. :D
Dire Straits - od dzieciństwa do dzisiaj. Mark Kepfler rząąąąądzi.
Będąc małą dziewczynką często odpalałam sobie Shazzę z kaset.
_________________ „Jeśli żyjąc lub ginąc zdołam Cię ocalić - zrobię to.” (Aragorn, 'Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia')
Spice Girls, Jeden Osiem L, O-Zone, Ich Troje, Lass ketchup i inne słity. Ahh potem było jeszcze The Rasmus.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum