Ja tylko pamiętam, że słuchałam Just five i porannego disco polo na polsacie bodajże ; D
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Dokładnie! Ja też to pamiętam. Był taki program na Polsacie i chyba w niedziele
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
hmm pamiętam Liroy- skaczcie do góry (oczywiście ja na łóżku przy tym skakałam jak kangur, tylko bez skojarzeń)
kazik- 12 groszy
w ogóle piosenki Liroy`a słuchałam w tedy, bo mój tato to słuchał
pamiętam jeszcze ich troje też leciało zawsze,
jeszcze słuchałam takiej piosenki co leciała tak "szklana pogoda, szyby niebieskie od telewizorów..."
jeszcze; kult, wilki, o i jeszcze pszczółkę maję trochę w innym wykonaniu
Ja byłem wychowany na takich piosenkach jak:
mr. prezident - koko dżambo
Kazik Staszewski (wszystkie utwory)
ATC
Modjo - Lady
Morseton
i piosenki typu disco polo
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
No wtedy Disco Polo było w modzie, zresztą teraz tez coraz więcej ludzi słucha.
Oczywiście ze Disco Polo, dużo tego słuchałem :D Do tej pory mam kasety :D
Ale teraz oczywiście inny styl i wg.
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Ja się wychowałem na Kulfonie i Monice (Bursztynek bursztynek! ), Fasolkach, Majce Jeżowskiej, Panu Tik Taku, Królu Lwie, potem jak z górki Just 5, Back Street Boys i dalej nie pamiętam...
Dokładnie! Ja też to pamiętam. Był taki program na Polsacie i chyba w niedziele
Taa teraz sobie przypominam. LEciały Boysy, Happy End... i takie rózne
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
heheheh lata mojego dzieciństwa to przede wszystkim Michael Jackson zbieram kasety magnetofonowe miałem chyba 20.Jego muzyka w tamtych czasach była niesamowita,każdy miał fioła słuchając jego.
Z takiego odległego dzieciństwa to była Natalia Kukulska " Mała smutna królewna". Aż mnie na sentyment bierze ;d poza tym te wszystkie Puszki Okruszki i dziecięce pioseneczki typu 'zielony ogórek', 'jesteśmy jagódki' ;D
później jakoś faza przyszła na Arkę Noego ;o, Ich Troje, Britney Spears...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum