A ja nie pamiętam.. The Beatels, Czerwone Gitary, SDM, Budka Suflera
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Paktofonika, Kaliber 44, Peja. Zacząłem tego słuchać jak miałem niecałe 8 lat.
Ostatnio zacząłem właśnie słuchać muzy z dzieciństwa- sentymentalny jestem.
"KULFON kulfon co z ciebie wyrośnie..." zawsze puszczaliśmy to z rodzeństwem i bawiliśmy sie w zabawę obejdź cały do dem bez stanięcia na podłodze (ach te wspomnienia)
co jeszcze słuchałam jak byłam mała?
Ich troje, budke suflera, spice girl czy jakoś tak...;) Aserejé/The ketchup (i ten taki taniec śmieszny do tego) http://www.youtube.com/wa...Gc&translated=1
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Imię: Paula
Wysłany: 2009-04-18, 18:10
Ja, będąc cztero może pięcioletnią dziewczynką słuchałam Macieja Zembatego. Miałam tylko jedną jego kasetę magnetofonową i w kółko sobie ją puszczałam. Do tej pory znam na pamięć wszystkie te utwory.
Czego ja słuchałam jak byłam mała? Hmm...
Celine Dion, Alizee, Myslovitz, Enerique Iglesiasa, Ireny Jarockiej, Garou, Michaela Jacksona, wszelkich piosenek disco polo i tych z lat '80... Smerfnych Hitów też. ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum