hmmm... jest piosenka z tamtego okresu która zapadła mi w pamięć, a mianowicie...
'lato w kołobrzegu' xDDD
rewelacja na bałtyku lody lody na patyku.. ani wódka ani wino nie zastąpi ci bambinooo! xd
tak ogółem to słuchałam disco polo i muzyki taty (dire straits, metallica, led zeppelin) wiem że takie przeciwieństwa, no ale xD
_________________ Sometimes I wonder
Why I'm still waiting
Sometimes I'm shaking
that's how you make me
Sometimes I question why I'm still here
Sometimes I think I'm going crazy
Smerfne przeboje i kiedyś była taka stacja czy program Relax z muzyką disco polo :PP
uwielbiałam xD
Disco Relax :D. Tez to ogladalem. I kazalem sobie kasety kupowac z tymi HITAMI ;D. Mamuska mi do tej pory mowi ze wstyd jak cholera byl, jak ryczalem przed straganami bo nie chciala mi kupic "19 mial lat" tytulu niestety nie pamietam.
_________________ "Dla całego świata możesz być nikim, ale dla kogoś możesz być całym światem"
Hm... to było jakieś techno, nie pamiętam. Miałem wtedy ok. 4/5 lat i mój wujek to ciągle puszczał. Coś z hiszpańskim. Dokładnie nie wiem.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Wiadomo DISCOOOOOO-POLOOOOOOO (po długiej przerwie,umnie dotej pory się słucha,a jak są jakieś balety z tą muzą to odrazu lecimy), i jeszcze ta cała muzyka dance z pierwszej połowy lat 90 z tego co pamiętam :) Mr President,Captain Jack itp.
Ja uwielbiałam disco-polo i urszule xD
po tym zaraz uwielbiałam smerfne hity, a jak dorastalam to oczywiście ich troje. xD
aż teraz żal mi siebie, ale najbardziej żal mi siebie za te ich troje. xD
teraz jak patrze na moja siostre (6 lat mlodsza) to aż w szoku jestem, ze slucha w miare normalnej muzyki jak na swoj wiek. Powinna przeciez chyba dody sluchac i takich roznych, a ona zaczela od happysadu, my chemical romance itd... xD
_________________ Proszę, przepraszam, kocham, nie kocham!
Odejdź, wracaj, dotykaj słowem!
Czasami słowo nie wystarczy, wiesz? Czasami słowo nie wystarczy - wiem.
Mi jest siebie niezwykle żal, bo muzykę tą którą słucham teraz (wiadomo co) słucham dobrych kilku miesięcy, ale jak to powiedział jeden mądry metal "jak coś kochać to na zabój". Zresztą na początku, do 10 roku życia w ogóle nie słuchałem muzyki jako tako, a później pop, klubowa i disco polo.
I muszę jeszcze raz serdecznie podziękować jednej osobie z tego forum, a jest nią CirrS. To właśnie dzięki niemu słucham tego czego słucham teraz, i jestem mu za to bardzo wdzięczny.
Najbardziej żałuję tego że zacząłem tak późno. Przez tak długi czas mógłbym poznać wiele wybitnych zespołów, a to co już znam byłoby tylko namiastką.
Vitalna napisał/a:
teraz jak patrze na moja siostre (6 lat mlodsza) to aż w szoku jestem, ze slucha w miare normalnej muzyki jak na swoj wiek. Powinna przeciez chyba dody sluchac i takich roznych, a ona zaczela od happysadu, my chemical romance itd... xD
Ja mam brata młodszego, ale jest odwrotnie, bo katuje mnie swoim ulubionym disco polo
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-09-04, 14:24
Tata puszczał RHCP, SOAD, Slayera i Metallice i Led Zeppelin. Długo nie lubiłem tej muzyki. :P Kilka lat
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
przez pierwszych 10 lat mojego życia słuchałam tego co tata puszczał czyli rock, blues i takie tam, dopiero potem wyrobiłam sobie własny gust muzyczny ale do dzisiaj lubie zespół Pink Floyd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum