Demot, jesteś mężczyzną czy nie?! Jeśli tak to owłosienie jest normalną męską rzeczą, której nie trzeba się pozbywać.
U kobiet również jest jak najbardziej normalną rzeczą, której nie trzeba, ale można się pozbywać.
No tak, ale kobietom to nie wypada wychodzić z takim "buszem" np w krótkich spodenkach czy spódniczkach.
A u mężczyzn wygląda to jakoś inaczej. Bo są mężczyznami i koniec ! Im można ^^
No właśnie owłosione nogi u kobiet są obrzydliwe w dzisiejszych czasach ;D. A żeby facet golił nogi? Nie wyobrażam sobie, cały urok wtedy tracą... no chyba że są jak szympans to można tak przeczesać trochę ale nie łyse...
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Mozesz wydepilowac dopiero wtedy jak Twoja dziewczyna Cie o to poprosi!
Dla mnie jest to żałosne, dziewczyna najważniejsza osoba ta? No ale dziewczynie się za chcę żebym ogolił nogi jej się to będzie podobać a inni będą się śmiać, ja bym nawet dla dziewczyny nie ogolił nóg, ale dobrze że mam normalną i mi takiego czegoś nie karzę robić ; o pod pachami sam się golę bo słyszałem ze to dziewczyną może przeszkadzać a co do tematu, to mam 16 lat najwięcej włosów miałem w klasie w gimnazjum, na początku chodziłem dumny haha a później jak zaczęli się " śmiać " to mówiłem zazdrościsz że nie dojrzewasz no i miałem spokój:)
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-01, 15:01
Damn napisał/a:
A żeby facet golił nogi? Nie wyobrażam sobie, cały urok wtedy tracą... no chyba że są jak szympans to można tak przeczesać trochę ale nie łyse...
Ale dlaczego to dziwne, kiedy goli? Dla mnie tak samo, jak obrzydliwe jest, kiedy kobieta ma busz na nogach, tak samo nie podoba mi się bardzo, jak busz na nogach ma facet. Nie jest to z mojej strony niechęć nie do zniesienia, ale jednak bym chyba wolała, żeby mój już zgolił, naprawdę. Aczkolwiek ostateczna decyzja należy do niego.
Ale i tak najokropniejsze są włosy pod pachami i na klacie, tego to nic nie przebije.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Ale dlaczego to dziwne, kiedy goli? Dla mnie tak samo, jak obrzydliwe jest, kiedy kobieta ma busz na nogach, tak samo nie podoba mi się bardzo, jak busz na nogach ma facet. Nie jest to z mojej strony niechęć nie do zniesienia, ale jednak bym chyba wolała, żeby mój już zgolił, naprawdę. Aczkolwiek ostateczna decyzja należy do niego.
Ale i tak najokropniejsze są włosy pod pachami i na klacie, tego to nic nie przebije.
Nawet gdyby wyglądał jak szympans, nie pozwoliłabym mu zgolić. Zamach na męskość, ot co.
Wysłany: 2010-08-03, 02:35
Co do męskiego owłosienia w nadmiarze... Mnie się podoba jedynie na nogach, ew. rękach, jeśli są zgrabne. Natomiast odpychają mnie wszelkie włosy na klatce piersiowej, pod pachami i na plecach. Jeśli facet ma taki problem... cóż, to zależy jak do tego podchodzi. Jeśli ma zamiar olśniewać kobiety przykładowo na plaży- niech goli. Jeśli ma już swoją wybrankę, która to akceptuje, po co tyle zachodu? Oczywiście nie twierdzę, że ludzie powinni depilować się jedynie ze względu na potencjalnych partnerów, powinni to robić wedle własnych upodobań.
Ja mam 14 lat i mam dość gęste owłosienie na nogach, na rękach mniejsze. Pod pachami to już gąszcz xD w miejscach intymnych tak samo jak pod pachami xD ale nie zamierzam nigdzie sie golic (oprocz twarzy która zreszta musialem zaczac golic juz pol roku temu). Golenie miejsc intymnych jest uciązliwe, potem czasami bolesne, jest potem nieprzyjemne uczucie (wiem z opowiadan). Dla mnie owlosienie to rzecz natrualna, i nie przeszkadza mi, jezeli innym przeszkadza to juz ich problem ;]
Mi włosy na klasie akurat nie przeszkadzają (szczególnie, że też je mam i dobrze wiem, jakie to uczucie) - no chyba, że w nadmiarze. Jeśli jest ich niewiele, to działają na mnie wręcz podniecająco.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum