Siema , jak sie posmaruje tym antidralem to potem moge sie myc pod pachami albo psikac dezodorantem ??
Smaruje się na noc,po umyciu,a następnego dnia możesz normalnie używać dezodorantów,myć się etc.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
używam adidasa kulki ! ale to nie antyperspirant. rewelacja poprostu. jak coś mogę zamieścić fotkę
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Szczerze powiem Ci, że ja też mam z tym problem, ale od czasu kiedy zacząłem żyć bardzo aktywnie (codzienne bieganie,dieta itp.) pot jest coraz mniejszy. Może spróbuj jakiejś diety co ma więcej owoców i warzyw.
Bardzo droga i niestety efekt (w porównaniu z ceną) nie utrzymuje się długo.
Słyszałam ze własnei efekt moze sie utrzymac do 9mc.Dlatego w sumie jesli ktoś chce sie zdecydowac na taki zabieg ,aby na lato miec problem z potliwościa z głowy to w sumie moze to zrobic juz teraz.
malinowa1 zauważyłam, że w każdym temacie, który na to pozwala zachwalasz botoks, lasery i inne takie. Jesteś kosmetyczką i próbujesz zarobić, czy o co chodzi?
Dostępne są różne leki, najlepiej jednak udać się do lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum