Imię: Marta
Wysłany: 2009-12-22, 14:06
Zielone rurki . O tak, nie mogę bez nich żyć! Kocham je, choć przy moich zdolnościach często się brudzą.
Trampki biało-czarne z Converse. Teraz niestety, w zimie, nie mogę w nich chodzić, ale przez inne pory roku zdecydowanie tak! ;]
Hm.
Zwykle są to ubrania,które kojarzę z wyjątkowo miłymi chwilami.
Długi ,szary,zapinany na guziki sweterek z reserved,czarna skórzana kurtka,
miss.katy napisał/a:
Trampki biało-czarne z Converse
, botki z reserved,choć są strasznie nie wygodnie i w ogóle źle skrojone i nie da się w nich chodzić,stanowią urzeczywistnienie moich botkowych marzeń.
Glany i koszulka z iron maiden.Ich lata świetności już minęły,ale nadal są najcenniejszym elementem mojej garderoby.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
do mojej listy dorzucam bordową dużą torbę, która jes urzeczywistnieniem moich marzeń o ilealnej torbie, dodatkowym wqalorem jest to... że w sumie to zarobiłam na jej kupnie;D
moje ukochane spodnie-rurki, ktore wiele przezyly i sa juz tak znieszczone ze nie da sie w niech niegdzie pokazac ale chodze w niech po domu bo nie moge sie z nimi rozstac
koszulo-sukienka z new yorkera ubustwam ja
moje sliczne czarne, zamszowe kozaczki za ktore slono zaplacilam z wlasnej kasy ale bylo warto
czy mozecie dac tu zdjecia swoich perelek? chetne obejrze :D
Raczej rzeczy które darzę sentymentem jak strój reprezentacyjny młodzieżówki , koszulka Rozwoju Katowice, Chorzowskiego Ruchu oraz Fc Paris a ostatnio Legii Warszawa.Oryginalna koszulka Juventusu oraz koszulki Anglii i Nottingham Forrest których grał David Platt kupione na ebay. To rzeczy w których nie chodzę ale mają dla mnie znaczenie.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-29, 13:25
Constantine napisał/a:
Oryginalna koszulka Juventusu
napadne Cie i okradnę.
do moich skarbów dołącza szara koszulka new look, rozmiaru XL, która jest wieeelka, ale która kocham
plus złota sukienka z reserved z przeceny
i czarna sukienka z trolla.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Hmm hmm trochę tego będzie.
A więc :
- moja śliczna skórzana torebeczka z Zary, która była jedną z ostatnich egzemplarzy
- śliczne spodnie w kwiaty 99% bawełna ( te http://forum.szafa.pl/file.php?53,file=200183 ) również Zara
- naszyjnik z Mango na wstążce
- lakierowane Martensy
- skórzane sandały Gortz 17
A w lumpeksie kupiłam raz, właśnie dlatego, że zobaczyłam świetny płaszcz z Marks&Spencer. Co prawda duży rozmiar, ale jeszcze lepiej to wygląda.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
w sumie to nie jestem jakoś szczególnie przywiązana do ubrań. najbardziej chyba jednak lubię moje męskie, czarne polo w kolorowe paski. a poza tym to jeszcze koszula z River Island, którą również ubóstwiam i moje czerwone Conversiki. ^.^
Bluza mojego faceta ktora zostawil u mnie kilka lat temu i juz nigdy nie bylo dane mu jej odebrac. Mam do niej ogromny sentyment i czesto w niej chodze nie zwazajac na to ze jest meska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum