ubrania 'perełki' w waszych szafach. niekoniecznie najdrozsze, chociaż może też, ale te najulubieńsze, które zawsze możecie założyć i czuć się świetnie. i ciucholandowe klejnoty, za które byście się nę dali pokroić. dawać, dawać.
Moje koszule na wyjście, które pasuję do jeansów i garniaka.
Oraz garnitur Armaniego.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-11-28, 17:06
Skórzana kurtka, czarne bojówki, czarna koszula.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-28, 17:48
sweterek w panterke Dorothy Perkins
czarny sweterek Marks&Spencer
torba TopShop
szlaik mango
i moje najki
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Mała czarna, która pasuje na każdą okazję, czarna bluza, czarny sweterek ,zielone koraliki, i moje najukochańsze jeansy.
I co prawda te najukochansze ubrania, dodatki często idą w niepamięć bądź po prostu już ich się nie nosi. Tyle, że to chyba każdy tak ma.
Koszulka z Edwardem Nożycorękim, koszulka z "Gnijącej Panny Młodej", koszulka z Legolasem, koszulka z amerykańskiego Woodstocku - ogólnie koszulki "skądś".
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Moja torebka jest moim ubraniem, więc wszystkie torebki, bez wyjątku!
Zazwyczaj staram się tak dobierać ubrania, by były "perełkami" samymi w sobie.Ciężko mi wybrać te najcenniejsze, jednak jeżeli już bym musiała to byłyby to na pewno spodnie z Camaieu, sweter w paski znany ze zdjęcia, duży fioletowy sweter, który chętnie łączę z ulubioną parą czarnych szpilek i oczywiście moja kolekcja korali z pimpków.
Co do ciucholandowych klejnocików to z pewnością spódniczka i żakiet w pepitkę, kupione za grosze, a taki hit ;d!
w sumie dużo mam takich rzeczy. dżinsy Moschino kupione chyba za dychę, kilka torebek, które wprost ubóstwiam, dzianinową sukienkę z nexta w kolorze tak intensywnie niebieskim, że nie sposób mi jest jej nie kochać. a że jestem bardzo wybredna w kwestii ciuchów, to taką miłość nie często w sklepie spotykam. i jeszcze drewniany naszyjnik jak od pokahontas, czuję się jak córka wodza w nim ;>
fioletowa spódnica, którą mogłabym zakładać codziennie niebieski sweter, taki najzwyczajniejszy, mój chłopak go uwielbia. i czarno-biała chustka w panterkę, którą mam zawsze przy sobie.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Chyba wszystkie moje tuniki, uwielbiam je. Każda dla mnie jest najulubieńsza
Brązowa, duża torba, o dziwo, z House'a, a towarzyszy mi już od lat i wiele przeszła, i dalej jest w świetnym stanie. Mam bardzo dużo torebek i praktycznie zakładam tylko tą brązową. Reszta leży w szafie.
Kocham też moją małą czarną, chyba jedyna moja sukienka. No i duży naszyjnik w kształcie serca też uwielbiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum