_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-27, 09:14
Lepper
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Imię: Lena
Wysłany: 2010-08-06, 20:16
praktycznie wszyscy politycy PO są dla mnie śmieszni ze swoim Salonowym przekonaniu o wyższości i Michnikowskim debilizmem. Natomiast najśmieszniejsi to dla mnie:
'wąsaty gajowy z dwururką' zwany od dziś Prezydentem.
Bartoszewski
Beata Sawicka (mdlejąca i płacząca na pewno pamiętacie).
Beata Sawicka (mdlejąca i płacząca na pewno pamiętacie).
Ciekawe jak Ty byś się zachowała gdyby poderwał Ciebie mężczyzna, dawał kwiaty, a następnie by okazało się, że jest to agent, który miał Ciebie udupić...
Jak do płaczących, to ostatnio p. B. Kępa podczas komisji do spraw hazardowych się rozpłakała, biedna kobieta, w sumie, najlepsza aktorzyna z PiSu. Umie zagrać twarde babsko, pyskate a za kilka chwil pokrzywdzoną, biedną kobietę...
Palikot zwanym pali głupem
Niesiolowski - skad on sie urwał!!!
Szarzyńska ( wielka dama pani obrfazalska)
patrzac na ich wypwoiedzi to zal mi ich a zarazem smiesza mnienswoimi wypowiedziami i szukaniem dziury w caslym aby zablysnac swoimi nie madrymi wypowiedziami ehh
_________________ Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej wtedy zaczyna sie KYOKUSHIN!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum