Imię: Aru
Wysłany: 2010-05-06, 23:51
Cytat:
Probowaliscie kiedys?
Czy moze nie i nigdy nie zamierzacie?
Do osob, ktore braly: co myslicie o tym z perspektywy czasu?
Dlaczgo tak czesto mlodzi ludzie siegaja po narkotyki?
Zapraszam do dyskusji.
Nie próbowałam.
Pewnie brać nie będę, ale chyba wchodzę w ten okres, kiedy różne rzeczy zaczynają ciekawić i przyciągać...
I je myślę że po narkotyki sięga się w trzech przypadkach: Kiedy jest się tego po prostu ciekawym, kiedy jest "presja" od strony otoczenia, albo gdy jest się w ciężkim dołku i innego pomysłu na problemy nie ma.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 11:43
Ograniczylam sie w zyciu jedynie do alkoholu i trawy. Od reszty trzymam sie z daleka.
Żarłem już tablety i paliłem, za tablety się już nigdy nie wezne, a palić bede chyba do końca życia, podstawa mojego funkcjonowania czuje się z tym przedobrze pzdr dla kumatych same wiadra
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-06-01, 09:09
Ja jedynie palilam kilka razy, za reszte sie nie biore, widze co robi z moimi znajomymi.
Jestem pewien na 100%, że jestem uzależniony od marihuany, różnie myślałem nad tym, teraz juz to wiem. Ale twardych sie nie chwycę.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
bylo pytanie o dopach wiec sprobuje odpowiedziec.
dopalaczy nie da sie zdelegalizowac w takim kraju jak polska bo po 1 na odwrocie maja napisane ze produkt kolekcjonerski, nawozy do roslin lub sole do kapieli, po 2 jak zdelegalizuja jakis 1 skladnik chemicy od dopow zaraz zastapia go inna chemia lub zrobia inna mieszanke o takim samym dzialaniu i dadza do dopalacza.
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Ja też nie dotknę narkotyków. Widziałam co zrobiły one z moim bratem ;] . Był uzależniony od marihuany. Połowa jego wypłaty szła na dragi. Gdy nie miał na to pieniędzy, robił się nerwowy, drażliwy, potrafił wydzierać się bez powodu. Rozbił samochód z kolegą, o wyzywaniu policji nie wspomnę. Poszedł na odwyk i się wyleczył, jednak była to długa i ciężka droga.
_________________ "Betonowe lasy mokną, wiatr wieje w okno. Siedzę w oknie i wdycham samotność.
Lubię noc, gdyby nie ona, nigdy nie widzielibyśmy gwiazd.
Ograniczylam sie w zyciu jedynie do alkoholu i trawy. Od reszty trzymam sie z daleka.
Juz dalas jeden krok w kierunku calego tego gowna teraz sprobujesz amfetaminy zawsze tak jest :P
przedmarańcza napisał/a:
pzdr dla kumatych same wiadra
Ja rowiez pozdrawiam :P
fona napisał/a:
Ale trawe mogliby zalegalizować.
W 100% ! :)
Cytat:
Ja też nie dotknę narkotyków. Widziałam co zrobiły one z moim bratem ;] . Był uzależniony od marihuany. Połowa jego wypłaty szła na dragi. Gdy nie miał na to pieniędzy, robił się nerwowy, drażliwy, potrafił wydzierać się bez powodu. Rozbił samochód z kolegą, o wyzywaniu policji nie wspomnę. Poszedł na odwyk i się wyleczył, jednak była to długa i ciężka droga.
Co ty za glupoty wipisujesz ? ;| masz 16lat to nie dzial dla ciebie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum