Imię: Anka
Wysłany: 2010-07-15, 21:15
tylko raz paliłam trawkę na imprezie u kumpla, więcej nie miałam takiej potrzeby i raczej nie będę miała, no i mimo że naie palę trawy jestem jak najbardziej za legalizacją
_________________ Punk to brudas, punk to śmieć, punk nie zginie punks not dead
Nigdy nie brałam i nie mam zamiaru brać. NIGDY! to tylko życie niszczy(odbiera rodzinę, przyjaciół, satysfakcję z życia, szczęście itp. - jednymi słowy klapa...)
_________________ Człowiek zupełnie nie wie, kiedy tonie, która kropla wody wyznacza mu koniec.
— Nicholas Sparks
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-07-28, 18:30
Probowaliscie kiedys? Nie
Czy moze nie i nigdy nie zamierzacie? Nie zamierzam.
Dlaczgo tak czesto mlodzi ludzie siegaja po narkotyki? Przez namowy znajomych, przez problemy.
_________________ Wanna live a life like you somehow,
Wanna make your sacrifice worthwhile.
co sie dzieje po kokainie, bo nie wiem czy brak, biore od niedawna amfy wieksze troche i z heroina mialem stycznosc, hera mi sie nie podobala a amfa troche bardziej (nie jestem uzalezniony ...)
btw do tego co ktos wczesniej napisal ze ktos jest uzalezniony od gandzi, sciemniasz koles ja to bralem 1 rok temu na wakacjach codziennie duze ilosci mniej wiecej po 5g (najwiekszy skret jakiegos spalilem mial 12g) i nie czulem efektow uzaleznienia!!! sciema i tyle (mam prawie 18tke i 60kg wagi wiec fizyczne warunki co do uzaleznienia mam bardzo dobre xd), wiem jak wyglada uzaleznienie bo od % bylem chwilke jak w szkole ciagle pijany bylem przez cale 1 polrocze ...
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
no niestety sa, pozniej spalem prawie caly dzien, rzygalem itp. skutek uboczny spalenia zbyt wielkiej dawki xd, palilem to dosc dlugo, ciezko bylo ale dalem rade :D
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-29, 13:18
Ja pytole czemu mnie przy tobie nie było :( <depresja> bym ci pomógł dziwne że nie zasnąłeś. A żyganie to norma spada ci poziom glukozy w straszne to jest.
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
za takie slabe drugi sie teraz nie zabieram, ganja i hasz odeszly w niepamiec, teraz crack amfa i hera byla a przed nimi bufedron, mefedron, metadrom itp. ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum