Ojj Zdarzyło się i to wiele razy ;d
1 raz zielone :PP paliłem teraz palę tylko okazyjnie :PP z kolegami
Feta zdarzyło się 4 razy i już więcej nie wezmę tego
Heroina 1 raz i nigdy więcej :< i nie radzę 1 raz jak wziołem było fajnie ale na 2 dzień już dzwoniłem po ludziach żeby dostać nastempną działkę zygałem bolało mnie wszystko nie polecam
Kokaina Nie miałem okazji
Nie brałam, nie biorę i nie mam zamiaru. Ot co! :)
_________________ "fanatyzm jest przekleństwem narodów Kult jednostki, religijny, polityczny, nacjonalizm Będą zawsze tym samym - czarną stroną człowieczeństwa Nic nie tłumaczy morderstwa!"
Jak na razie nie, nie mam jakoś zamiaru, ale jest takie powiedzenie "nigdy nie mów nigdy". Więc zamiaru nie mam, ale co do tego co będzie nie mam pewności.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Szczerze mówiąc straaaasznie mnie do tego ciągnęło jakieś... pół roku temu. W sumie sama nie wiem dlaczego... Taka już jestem, wszystkiego chcę spróbować. Ale na szczęście ostatnio nie miałam możliwości, nie chodziłam na imprezy i ogólnie wszystko było na NIE.
Na chwilę obecną nie mam zamiaru brać. Boję się tego, co może się ze mną stać po zażyciu...
A dla mnie nie mam opcji w ankiecie xD Brzmiała by ona : "Tak, korzystam często, mogę przestać kiedy zechce". Próbowałem już trzech narkotyków.
Marihuanę pale dosyć często, np. w Czerwcu paliłem z 15 razy z czego maraton 8 dni z rzędu. I nie uważam, że się uzależniłem. po tych ośmiu dniach miałem przerwę i jakoś specjalnie nie tęskniłem do zielonego. Po prostu jak jest to pale, jak nie ma to się nie martwię xD A zdarzało się już nie raz że odmawiałem xD Ja po prostu mieszkam na osiedlu gdzie palenie zielonego to norma, za to nikt tu nie pije. Dzięki temu osiedle jest spokojne, nie ma żadnych rozrób xD
Amfetaminy próbowałem trzy razy z tym że dwa razy to co dostałem to nie była chyba feta, bani nie miałem xD Też się nie uzależniłem :)
I jeszcze tabletki. Nie powiem wam co to były za tabletki bo nazywam je po prostu tablety xD Coś co daje efekt jak po amfie. Ale tylko miałem oczy jak pięciozłotówki, nie poczułem bani, więcej nie próbowałem xD
Imię: Artur
Wysłany: 2009-07-09, 14:04
ja brałem ale mi sie skoniczyły i niemialem od kogo kupic teraz tylko pale szlugi bake czasami wezme no z kumplami jak ognisko klasowe robimy to czasami cos wypiemy i to było by na tyle dzieki
[ Dodano: 2009-07-09, 15:06 ]
jola warto sprubowac niema co sie bac ze sie uzaleznisz od czasu do czasu mozesz zapalic ziolo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum