Wysłany: 2008-12-06, 17:03 Nasze forum młodzieżowe ...
Jak pewnie zauważyła większość użytkowników na forum pojawiły się reklamy - bilbordy.
Jeden w ogłoszeniu (którzy można ukryć) i jeden na dole forum, który jest widoczny na każdej podstronie no i wiadomo, że nie wyświetlamy tego charytatywnie.
Oczywiście, z Michałem nie robimy tego dla pieniędzy, to co forum na siebie zarobi, zostanie wydane tylko na jego potrzeby, utrzymanie, renowacja i ... no właśnie.
Zastanawiamy się, nad kupnem, nowego wyłącznościowego stylu.
Ten zielony jest owszem ładny, ale jest z nami od początku, i chyba pora aby sobie odpoczął.
Piszemy ten temat, ponieważ chcemy być w stosunku do Was w porządku, aby nie było, że administratorzy dorabiają się na forum, oraz chcemy poznać Wasze zdanie, poglądy i pomysły na przyszły rozwój forum.
Pierwszym pomysłem jest zmiana szaty graficznej, co o tym myślicie, jaka kolorystyka by Wam pasowała do forum, jak miałby on wyglądać?
Jeżeli macie inne propozycje, gdzie "inwestować (nie tylko pieniądze) w forum, piszcie.
Jesteśmy z Michałem otwarci na propozycje
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Imię: Lena
Wysłany: 2008-12-06, 17:06
zgadzam się, że przydałoby się "odświeżyć" to forum więc podoba mi się pomysł nowej szaty graficznej
co do kolorów to hmmm.... mi osobiście podobają się jasne kolory, bo są miłe dla oka, więc szarości i mocne, ciemne barwy odpadają, ale to już wy zdecydujecie
Po pierwsze to bardzo miło z Waszej strony, że tak się angażujecie i liczycie ze zdanie,m użytkowników.
Jak dla mnie Wasz pomysł jest dobry. Na pewno się nie zawiode
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Tak, fajnie, że nam o tym piszecie. Pomysł jest dobry. Co do koloru to zgadzam się z Lena_no jasne kolory są spoko. Ciemne nieee, no i oczywiście bez różów!
_________________ Człowiek może znieść bardzo dużo, lecz popełnia błąd sądząc, że potrafi znieść wszystko.
Tak, niebieski mógłby być, taki neutralny. Albo kilka odcieni niebieskiego, drobne elementy granatem...
Chociaż czego byście nie wymyślili i tak będzie wspaniale:)
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-12-06, 20:47
a mii się marzy tutaaj taki typowo nowoczesny styll ... trudno opisać ale .. ; ))
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum