To ok napisze tak abyś zrozumiała: jestem narcyzem, jestem ideał i nie robię błędów w życiu, a jeżeli ktoś je wytyka to bronię się rękami i nogami.
Przeciez ja to zrozumialam, dodam, ze pewnie jak kazdy z forum zdazylam to zauwazyc i od razu pomyslalam sobie, ze osoby takie jak ty chca wzbudzac jeszcze litosc aby podsycic swoje ego, stad ten post.
Cytat:
Na głupotę i infantylność nie ma lekarstwa, więc praca nad sobą nic nie da :) Na brak wiedzy teoretycznie można, w praktyce bywa różnie.
Przyrost komorek szarych ponoc zwieksza sie, gdy sie duzo czyta i mysli, obserwuje i zaczyna rozumiec pewne rzeczy.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
I teraz ma być nagonka na Straha, nie chce go bronić ale nikt nie jest święty. W każdym z nas jest kawał chama niemiłej połówki, jak ten temat ma być po to żeby wytykać przez kogo jak i gdzie to dajmy sobie spokój do kosza. Zapadło pytanie i padło a potem szukanie kogoś kogo można powiesić.
W każdym z nas jest kawał chama niemiłej połówki, jak ten temat ma być po to żeby wytykać przez kogo jak i gdzie to dajmy sobie spokój do kosza. Zapadło pytanie i padło a potem szukanie kogoś kogo można powiesić.
Przeciez my tu teraz nie o tym(dodam, ze nie wiem co oznacza to zdanie:"Zapadło pytanie i padło a potem szukanie kogoś kogo można powiesić.")
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Na koniec dodam bo kończe off-top mimo wszystko warto się tutaj udzielać jak TQIT napisał
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Powiem tak: gdyby forum nie było wartościowe nie udzielałabym się. Jest tu masa sympatycznych, barwnych ludzi, który cenię, lubię, czasem podziwiam.
Na pewno nie wszyscy są dla siebie uprzejmi, normalne.
Jednak raczej jest cukierkowo, niż kłótliwie i nieprzyjemnie.
Podoba mi się tu.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Powiem tak: gdyby forum nie było wartościowe nie udzielałabym się.
Właśnie.
Faktycznie, kiedyś było tu inaczej, ale ze względu na ludzi, którzy tu byli, a teraz już tu nie piszą, bądź piszą bardzo rzadko. Niektórych mi brakuje. Ale w końcu zawsze pojawia się ktoś nowy, przecież nie gorszy.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum