Wysłany: 2010-05-27, 10:10
Może nie tyle co forum zdycha, tylko przeżywa gorsze chwile, ale myślę, że mogą to odczuć tylko starsi użytkownicy. Spowodowane jest to pewnie mniejszym napływem nowych użytkowników. Sprawdziłem i forum pod frazą "forum młodzieżowe" jest na drugim miejscu w google, więc to ma duże znaczenie, bo duży okres czasu było na pierwszym miejscu.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Wysłany: 2010-05-29, 15:49
TQIT, to miałem na myśli;)
Do tego trzeba dodać, że nadchodzą wakacje, już jest cieplej na dworze, więc większość ludzi mniej spędza czasu przed komputerem.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Faktycznie kiedyś było więcej poważnych, ciekawych tematów. niektórzy userzy się gdzieś potracili. A szkoda, bo dyskusje były naprawdę inspirujące
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
teraz nikomu sie nie chce na poważne tematy gadać Albo gry, albo WP.
Ostatnia fajna dyskusja była o katastrofie i pochówku, aczkolwiek i tak nikt nikogo nie przekonał do swoich racji ;D Było też czasami trochę cięcia się, ale brakuje mi takich dyskusji
Choćby to, że wchodząc na forum nie widzę zwykle praktycznie nic ciekawego - kiedyś co drugi temat który widziałem w nieprzeczytanych postach, nie licząc gier forumowych, był warty uwagi.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Imię: Aru
Wysłany: 2010-06-02, 20:50
TQIT napisał/a:
Choćby to, że wchodząc na forum nie widzę zwykle praktycznie nic ciekawego - kiedyś co drugi temat który widziałem w nieprzeczytanych postach, nie licząc gier forumowych, był warty uwagi.
Nie wiem jak było wcześniej ale ja teraz grzebie jak w sianie szukając błysku jakiegoś fajnego tematu. A jak się już wypowiem i czekam na jakąś wypowiedź, czy rozpoczęcie dyskusji, to się zawodzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum