Moje pytanie będzie dość nietypowe ale myślę że temat jest całkiem na miejscu.
Czy waszym zdaniem na naszym forum panuje zdrowa atmosfera? Czy wszyscy są dla siebie uprzejmi?
Może macie do przytoczenia jakąś historię adekwatną do tych pytań?
_________________ Nikt mnie dobrze nie zna,
Chyba tylko ja sam...
Swego czasu udzielałam się na paru forach i e - młodzi jest całkiem przyjemne . Osobiście podchodzę do for z dystansem, wiadomo, że bycie anonimowym jednak jakoś wpływa na rozmówcę.
Atmosfera mi osobiście odpowiada, nie spotkałam się też do tej pory z jakąkolwiek agresją co do mojej osoby dlatego nie mam podstaw, aby twierdzić, że ktoś jest niemiły. Na pewno inaczej rozmawia się z userami "twarzą w twarz", przez forum łatwiej się otworzyć i wylać swoje myśli, łatwiej też nie zważać na drugą osobę i ją urazić (każdy medal ma dwie strony), ale, wydaje mi się, ważny jest tutaj ten dystans do cyberprzestrzeni .
Myślę, że atmosfera jest zdrowa a z użytkownikami idzie fajnie pogadać .
Imię: Jak wyżej.
Wysłany: 2010-05-03, 17:56
Jeszcze nie wkręciłam się w to forum na tyle, żeby
stwierdzić jaka atmosfera tu panuje.
Jest tak jak na każdym innym forum - każdy jest miły dla tych,
dla których chce być miły.
_________________ Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
Wysłany: 2010-05-03, 17:57
Conrad napisał/a:
Czy waszym zdaniem na naszym forum panuje zdrowa atmosfera?
Tak.
Conrad napisał/a:
Czy wszyscy są dla siebie uprzejmi?
Rzadko widuję jakieś zgrzyty na forum, ale z drugiej strony, jeżeli ktoś dla mnie jest niemiły, bezpodstawnie mnie obraża, to na pewno nie jestem chętna do okazywania tej osobie uprzejmości. Myślę, że wiele osób stąd się kieruje tą zasadą.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Żeby nie było, że napisałem niezrozumiale. Na forum panuje atmosfera chilloutowa, ale za sprawą wzajemnej, pustej adoracji. Jeden słodzi drugiemu aby dostąpić zaszczytu jakim jest a raczej jakimi są słodkie słowa kipiące zachwytem na podłogę. Przykład? Może nim być fotoalbum bądź dział wasza twórczość. W fotoalbumie ktoś może być brzydalem, ale i tak jest piękny sweet i wgl. Za zasłoną miłej atmosfery kryje się poryty system.
_________________ krytycy na ch*** mi skoczyć mogą, jesteście jak pies, który goni własny ogon
SLOW KOŃCZ WAĆ PANNO WSTYDU OSZCZĘDŹ.
Atmosfera jest dla mnie jak trzeba.
Nieraz trzeba się posprzeczać, zresztą bez tego byłoby nudno. Wkurzające są tylko prowokacyjne zachowania, odważne bronienie swych racji jest na tym forum ok i ubarwia je.
Po za tym ludzie sympatyczni, do wielu mam już sentyment po moim roku pisania tutaj. Nie ma raczej nikogo, kto by jakoś szczególnie psuł atmosferę. Grunt, że panuje tu jakaś kultura, poziom wypowiedzi, porządek.
A zresztą, gdyby atmosfera była tu niefajna, to nie byłoby tu nas wszystkich!
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Przykład? Może nim być fotoalbum bądź dział wasza twórczość. W fotoalbumie ktoś może być brzydalem, ale i tak jest piękny sweet i wgl. Za zasłoną miłej atmosfery kryje się poryty system.
Ha, ha, kurcze blade, Straho-musze sie zgodzic! Ta hipokryzja mnie smieszy.
Oczywiscie, ze nie wszyscy sa dla wszystkich uprzejmi, bo wszyscy jestesmy tylko ludzmi i kazdemu czasami puszczaja nerwy. Ogolnie atmosfera jak dla mnie jest jak najbardziej w porzadku, ale jak napisala pycho w niektorych dzialach jest zdecydowanie za uprzejmie. Poza tym niektore osoby tutaj sa tak mile i uprzejme dla kazdego i w kazdej sytuacji, ze az czasami mi sie rzygac chce.
atmosfera przyjazna dla nowych, a ci którzy nie zgadzają się z ogólno przyjętymi normami mają gorzej..
ogólnie to podbijam to co napisał Jacek.
_________________ _______________
to gnój w ch*j, druga część,
tak to robimy, ja, ziomek i ziomek,
to my świecimy jak miliony monet,
ej moment,
chyba mój ziomek miał cię,
dobra, ch*j z tym, będę brał Cię w aucie!
Mi się tu bardzo podoba, sądy wydawane przez użytkowników na tematy innych może czasem nie są zbyt sprawiedliwe, ale na pewno panuje tu bardzo ciepła i miła atmosfera. Jeszcze nigdy nie pokłóciłam się z żadnym użytkownikiem, więc jak najbardziej się tu mi podoba i zauważyłam, że byłam na różnych forach zarejestrowana i mi się tam po jakimś czasie nudziło, a na tym jestem prawie rok i nie zdarzyło mi się, żebym się nudziła. Więc jak najbardziej pozytyw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum