Widze,że masz bardzo negatywne nastawienie do świata.
Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem : DDDD
Cytat:
Ale na pewno marzysz,nie ma takiej możliwości,żebyś nie miała jakiś marzeń,celów,cele to też w pewnym sensie marzenia.
Nie mierz wszystkich swoją miarą : )
I nie mów, że na pewno, bo się z Tobą nie zgodzę.
Wychodzę z założenia, że jeśli nie mam pewności, to nie piszę 'na pewno' ; )
_________________ pal to i trzymaj w płucach, nie puszczaj nim wszystko znów nie będzie wporzo!
Moim marzeniem oprócz tych oczywistych (zdrowie, wykształcenie itp itd.) jest podróż po stanach zjednoczonych ameryki na rowerze. :) W zdłuż i w szerz. Takie marzenie wymyśliłem sobie kilka lat temu i trwa dalej. :)
Oprócz tego jeszcze marzeniem jest audi Q7, Aston Martin DBS i Ford Mustang shelby
Co do aut to dam rade ale z rowerm to jak zdrowie da to raczej nie są marzenia a plany Ogólnie wolę mocno stąpać po ziemi a marzenia (plany) tylko w sytuacjach gdy mi się już kompletnie czegoś nie chce. To mnie może tylko zmotywowac ale nie zapewni celu. :D
[ Dodano: 2009-07-20, 22:44 ]
[quote="motyl"]
18081990 napisał/a:
Głupotą jest ciagłe bujanie w obłokach.
Ave ! Motyl u mnie masz tytuł doktora już :D kilka postów i będziesz nadzwyczajna i zwyczajna xD
Marzę. Nie lubię zbyt ale marzę. Wolałabym żyć chwilą obecną, tak chyba przyjemniej. Ale mam te swoje marzenia, typu: odkochać się już całkowicie i zakochać na nowo bardziej sensownie. Bo to by się przydało. Głowne moje marzenie, które nigdy się nie zmienia to być szczęśliwą i dobrze czuć się w swojej skórze.
Czasami zdarza mi się pomarzyć, powyobrażać różne rzeczy, ale nie skupiam sie na tym i powstrzymuję sie od tego. Bo to beż sensu. Jak ma się marzenie to trzeba do niego dążyć, a nie się zatracać w snuciu rozważań na jego temat.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Imię: Dawid
Wysłany: 2009-10-22, 09:26
Moje marzenie? Żeby się w końcu skończyły problemy i żebym mógł spokojnie sobie pożyć. Drugie marzenie, to takie, żebym chodź przez chwilę był kiedyś szczęśliwy, bo nigdy nie byłem.
_________________ Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski...
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Moim marzeniem jest podróżować. Wszędzie gdzie się da i czym się da.
Zaczęłam już realizować moje marzenie - podróżuje. Najbliższa podróż będzie rowerem (ze znajomym)... a gdzie, to się zobaczy gdzie dojadę
_________________ lubiła stawać na głowie. świat wyglądał inaczej, choć niekoniecznie łatwiej.
Przez ostatnie kilka wieczorów siedząc w łóżku razem z mapą USA planowałem swą podróż na rowerze. Punkt wyjścia to Nowy Jork trasa wiedzie ze wschodniego wybrzeża przez największe miasta do Los Angeles. Następnie od San Francisco jest powrót również przez największe miasta do Nowego Jorku.
Trasa to ponad 11 tysięcy kilometrów co w przeliczeniu daje jakieś 59/60dni. Do tego należy doliczyć około 10 dni dodatkowych na trochę oglądnięcia miejsc i głównie odpoczynek.
Dziś przelałem to na google maps.
Co nieco ulegnie jeszcze drobnym korektom ale to jest wstępny plan.
Czas wykonania to hmm za jakieś 8lat ; ):D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum