Chcę dostać się na studia, które wybrałam jeszcze na początku gimnazjum ;d Po czym chciałabym dostać mega fajną pracę, która pozwoliłaby mi mieć dom pod Warszawą.
To tak na chwilę dzisiejszą
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Obecnie moim najwiekszym marzenie jest, aby pewna osoba, która niespodziewanie odeszła, mogła znów powrócić. Mimo że prawie każdy twierdzi, ze to prawie niemożliwe, ja wciąż będę czekać na przekór innym. Okaże się kto żyje złudzeniem...
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
mieć na późniejszą godzinę do szkoły i się w końcu wyspać!
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Marzę o skończeniu szkoły, pujściu na studia, stażu w leśnictwie, otrzymaniu swojego leśnictwa, wychowaniu Raroga Górskiego na ćwika i o Seacie Cordoba
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Camino de Santiago. Pielgrzymka z Saint-Jean Pied de Port do Santiago de Compostela. Nie wiem czy to już marzenie, czy może zachcianka, bo ta chęć pojawiła się niedawno. Ale myślę o tym jak o czymś ważnym i wielkim, nie wiem dlaczego.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Po pierwsze: Schudnąć, przynajmniej z 5 kilo.
Po drugie: Poznać geja!
Po trzecie: Pojechać do Afryki.
Po czwarte: Osiągnąć wielki sukces muzyczny. ;D
Po piąte: Mieć coś lepszego niż zielone.
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum