Zwiedzić wiele regionów świata, które mnie bardzo interesują tj. Islandię, Grenlandię, Wyspy Owcze, wyspy na Atlantyku, część Pacyfiku(głównie Tahiti, Hawaje i Nową Zelandię), Australię, wyspy kanadyjskie w okolicach koła podbiegunowego północnego. Jeszcze coś by się znalazło. Islandię koniecznie przejechać dookoła rowerem - z ukochaną osobą przy boku. Co do tych podróży to szczerze wątpię. Ale jeśli chodzi o te ostatnie marzenie - jestem zdania, że jak człowiek chce to potrafi, a strzałą Amora i tak każdy trafiony będzie
Stworzyć własną religię, zdobyć 100 milionów wyznawców i po 20 latach powiedzieć im, że tylko jaja sobie robiłem.
Dobre, mina ludzi musiałaby być bezcenna.
Chciałbym kiedyś uczestniczyć w jakiejś powietrznej akrobacji. Jakiś rekord świata w ilości łączących się w powietrzu spadających ludzi albo coś takiego.
Do tego chciałbym mieć fajne życie w przyszłości- dobrą pracę, żonę, dom, psa, dzieci etc.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Bardzo lubię grać w przeróżne gry więc moim marzeniem jest mieć wszystkie najlepsze gry (pod względem grafiki i fizyki) jakie wyszły i oczywiście wszystkie konsole, żeby grać w te gry ;p
Jak na razie chciałbym w przyszłym roku dostać się do Sejmu DiM, ale moim marzeniem jest zostanie konserwatystycznym politykiem. Politykiem , który dzięki poparciu stworzy monopol jednopartyjny. Politykiem, który będzie łączyć ludzi. Politykiem który zostanie dobrze zapamiętany....
_________________ Sprzątacze forum, po co was aż 11? To się d*py nie trzyma!
Moim najwiekszym marzeniem było mieć swoją rodzine i własne mieszkanie. Spełniło się . A teraz no to tez mam jakies tam malutkie marzenia. Załozyc swój fitness club (idę w listopadzie na kurs instruktorski ) .....a zreszta nie będę zdradzac wszystkich.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-07-22, 19:27
Jak na razie to przeżyć liceum z dobrymi wynikami, a potem skończyć psychologię. Drugie to moje marzenie od dzieciństwa, poza tym muszę pokazać kilku osobom, że tego dokonam.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Chciałabym mieć piękny drewniany domek na wsi, kochającego męża i może 2 dzieci:)
A może nawet 3, żeby było zawsze wesoło.
Jak już pisałam w którymś poście chciałabym mieć stadninę koni, albo chociaż jednego, czarnego konia na którym bym jeździła w specjalnym stroju.
Chciałabym pracować jako pielęgniarka tudzież lekarz.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum