Zamieszczacie super zdjęcia swoich pupili!! Ekstra!! Ja mam dwa owczarki niemieckie i są śliiiiiiiiiiiiiiiiiczne :D Mam duże podwórko i mogę się z nimi bawić, ganiać i w ogóle super jest przytulić się do psiaka :) Kocham psy! Znalazłam też świetną stronke na której można hodować własnego psa :) Tyle że wirtualnego :P Ale można poczuć ile obowiązków wiąże się z kupieniem psa. Pozdro dla wszystkich fanów psów
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Najłagodniejsze zwierze w domu.
Pieszczotliwie: Kiciuś
Mniej: Pomiot Szatana :D
Ja mam kotkę nazywam ją Smrodusia bo keidyś była taka malutka. Gdy miała jeszcze matkę wiele przeszła. Obecnie ma 4 miesiące. Bardzo ją kocham nawet gdy rozrabia. . SevenDarko fajna bestia. Taki groźny
[ Dodano: 2010-03-01, 19:59 ]
a tu mój kotek. Jedno zdjęcie w Wigilię zrobiłam . Teraz jest troche większy i bardziej nieznośny.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Imię: Aru
Wysłany: 2010-04-28, 23:59
Mam kota. Bronisławę córkę Waldemara. I dziwię się, że jeszcze się nią nie chwaliłam... Mam wrażenie dziwne, że już to robiłam, ale w tym temacie nie widzę (a trzy razy cały przeszukałam). A oto i moja dama:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum