Na wstepie chciałbym zaznaczyć, że te dwa pojęcia nie sa jednoznaczne, ale to mam nadzieje wyniknie z dyskusji.
Co myslicie o naturyźmie, próbowaliście, chcecie spróbowac? Piszcie...
_________________ Przyjaciel to ktos przy kim potrafisz być sobą.
Jakoś specjalnie mnie do tego nie ciągnie. Zadek marznie, można się przeziębić i w ogóle masakra. Jak ktoś lubi - why not, byle dzieci tego nie oglądały.
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
buahah... najpesze chyba w nudyzmie sa te plaze nudystow ktore sie z tym calym nudeyzmem najbardziej kojarza problem tylko w tym ze zazwyczaj na takich plazach sa same stare babki z tits'ami jak nalesniki i dziadki ktorym juz nawet nie staje
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-06, 18:22
Tofman napisał/a:
buahah... najpesze chyba w nudyzmie sa te plaze nudystow ktore sie z tym calym nudeyzmem najbardziej kojarza problem tylko w tym ze zazwyczaj na takich plazach sa same stare babki z tits'ami jak nalesniki i dziadki ktorym juz nawet nie staje
albo tak jak w Eurotripie :D
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
w tym ze zazwyczaj na takich plazach sa same stare babki z tits'ami jak nalesniki i dziadki ktorym juz nawet nie staje
Dziwisz się? Założę się, że nawet młodemu by nie stanął w otoczeniu obwisłej starszyzny ...
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Dla mnie to chore:)
Każdy normalny człowiek, powinien mieć odrobinę wstydu.
Czytałam taki artykuł, że są ludzie, którzy wśród swoich malutkich dzieci chodzą nago... Potem dzieci opowiadają swoim rówieśnikom, że ich tatuś mamusia nie noszą ubrań.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Czytałam taki artykuł, że są ludzie, którzy wśród swoich malutkich dzieci chodzą nago... Potem dzieci opowiadają swoim rówieśnikom, że ich tatuś mamusia nie noszą ubrań.
W Norwegii to nie jest nic dziwnego.
I czemu chore? Naturyzm i nudyzm sa sobie pokrewne, jednak nie znaczą tego samego.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Ostia
Dlaczego chore?
Bo każdy normalny człowiek nosi ubrania.
Naszego ciała powinnyśmy się wstydzić. Jakby to wyglądało, jakby każdy chodził po ulicy nago.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum