Imię: Oskar
Wysłany: 2010-03-10, 19:59 Nauczyciel
Mam okropnego nauczyciela wf-u. Nauczyciel każe wykonywać ćwiczenia których nie umiem, jeszcze drże jadaczkę jak nie umiem ćwiczeń, jest chamski- mówi mi że mi da 1 na półrocze. Doradźcie mi co mam zrobić.
no jakie mogą być te straszne ćwiczenia, nie ma strasznych są trudne które po pewnym czasie stają się łatwe , problem wynika z twojej strony ( nie chce się ruszyć dupy to odrazy straszny nauczyciel )
[ Dodano: 2010-03-10, 20:30 ]
Constantine napisał/a:
Jakie ćwiczenia ci nie wychodzą? I jeśli ćwiczysz ciągle, i zwalnia się tylko usprawiedliwieniami a nie brakiem stroju nie może dać ci 1 na półrocze.
co najwyżej może nie zaliczyć mu w-f powodu nieobecności, za same podejście do zaliczeń itp. ma 2
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Spróbuj się tych ćwiczeń po prostu nauczyć i nie nastawiać negatywnie.Jak wchodzisz w konflikty z nauczycielami to potem tak się właśnie odgrywają,więc bądź miły i się postaraj,bo to na pewno nic trudnego.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Po Twoim innym temacie stwierdzam ze tym strasznym cwiczeniem jest przewrot w tyl. Wbrew pozorom to wcale nie jest takie straszne. Ćwicz do skutku, az zaczna Ci wychodzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum