elo wszystkim, jestem tu nowa więc przydałoby się przedstawić mam 17 lat i zalogowałam sie na tym forum by popisać na różne tematy z nienormalnymi (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludźmi :p jakis problem lub jakaś sprawa- prosze walić do mnie :) Raisa dobra rada pomoże :p pozdro
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
ale te "new people" napisałam w innej formie jako.... nieważne.
hmm nie próbowałam jeszcze arbuzowych prezerwatyw ale truskawkowe są bardzo dobre :p zaskoczyłeś mnie tym pytaniem. no to teraz ja. a ty lubisz nakładki wibrujące??
mam tak naprawdę na imię Gosia ale mało kto tak się do mni zwraca lubię bardzo tańczyć, kiedyś chodziłam na balet a potem na hip hop... słucham paramore, JT, no ogólnie rzecz ujmując to rock'a :D nie lubię zup, ale pomidorowom zjem nawet. ale grochówki nie ruszę :p a za plackami nie przepadam:( chyba że z jabłkiem, to wtedy mogę je zjeść :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum