Wysłany: 2010-03-06, 16:15 nie odtwarzają się filmy
hej mam problem... musiałam przeinstalować ostatnio system Windows i teraz nie chce mi odtwarzać żadnych filmów. ściągnęłam allplayera, bsplayera, subedit playera, zestaw kodeków Combined-Community-Codec-Pack-2009-09-09 i K-Lite Codec Pack 570 Full. i nic. jak tylko próbuję włączyć film z jakimkolwiek rozszerzeniem i przez którykolwiek z tych programów komputer się wiesza i pomaga tylko restart. dodam że wcześniej nie miałam żadnych problemów...
proszę o pomoc bo brak mi już pomysłów co mam zrobić
Po 1 nie mogą być 2 Codec'ow rodzaje, bo sie "gryzą". Po 2 moze być jakis trefny, uszkodzony windows. Odinstaluj wszystkie Codec'i jakie masz i zainstaluj tego K-Lite. Sciągnij jakiegoś ALLPlayera i powinno pójść i pomoć, jak nie to pisz.
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Pozostawie to bez komentarza
Spróbuj zainstalować inne kodeki. np FFDShow, XP Codec pack. Tylko nie instaluj ich wszystkich na raz. Próbuj może pomoże. Instalujesz na C oczywiscie mam nadzieje
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum