Rzeczywiście trudno zrozumieć facetów, co tam chodzi im po głowie. Mój facet zawsze dziwnie się zachowywał i na mnie patrzył jak poprawiałam publicznie makijaż hmm w sumie nie wiem o co mu chodziło nie raz trzeba coś poprawić,zobaczyć czy wszystko gra:/. Potem natknęłam się na ciekawy artykuł http://www.stylomierz.pl/...u_dziewczyn_774 w sumie troszkę otworzył mi oczy
Sport dla mnie praktycznie nie istnieje...bo...mam gimnastykę w pracy...alkohol ....lubię sobie wypić jakieś mocne piwko z butelki a czasem muszę, seks no to sprawa oczywista, jest mi też potrzebny, giełda? wtf? co mnie to obchodzi, dobrze zjeść lubi chyba każdy, ale bez przesadyzmu, nieraz w ogóle się nie chce i nie ma czasu, a pojęcie relaks kojarzy mi się tylko z samym seksem i/lub odpoczynkiem...
_________________ "The American thought he could deceive us. When they find that body...all of Russia will cry for war."
Nie znoszę wszelkich uogólnień! Są mężczyźni, których trudno jest zrozumieć i tak samo jest z kobietami:) Trzeba pamiętać,że przede wszystkim jesteśmy ludźmi i w związku z tym jesteśmy różni, bez względu na płeć.
Jak jednego dnia dzwoni, odzywa się, mówi, że tęskni, a potem przez tydzień cisza..
Ha ha, dokładnie. I niby wiem, że on nie lubi dzwonić i odzywa się przede wszystkim żeby się umówić na spotkanie, no ale czy nie można przez to pomyśleć, że kompletnie mu nie zależy?
A po za tym to i tak uważam, że faceci są mniej skomplikowani niż kobiety. Ich zachowania są dla mnie bardziej logiczne niż np. niektóre moje czy moich koleżanek zagrania.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Są mężczyźni, których trudno jest zrozumieć i tak samo jest z kobietami:) Trzeba pamiętać,że przede wszystkim jesteśmy ludźmi i w związku z tym jesteśmy różni, bez względu na płeć.
No dokładnie.
Klaudia121121 napisał/a:
Artykuł ujdzie w tłumie, ale znalazłam w nim bardzo wku*wiającą rzecz
Podwalanie się do dużo starszych od siebie kolesiów
np. panna z gimnazjum zarywa do gościa z liceum.
i co z tego ? młodszy/starszy bez znaczenia, byleby kochany. W dzisiejszym świecie istnieją bezsensowne sformułowania.
Z tym też się zgodzę.
_________________ "niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie..."
Wysłany: 2011-04-10, 16:56 Re: Nie rozumiemy mężczyzn...
Siema! Nie rozumiemy mężczyzn ? a to dlatego , ze za malo ich znamy ja np. kazdego rozwiąze < no prawie> , ale przyjaciolka ma chlopaka ktory jest trudny i ja jakos nie mam problemy z odszyfrowaniem:) jak macie problemy to piszcie ja pomoge:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum