Wysłany: 2010-06-15, 21:29 Nie rozumiemy mężczyzn...
Ostatnio coraz częściej nie mogę zrozumieć facetów. Ich zachowania, tego co robią, ich toku myślenia...
Powiedzcie czego wy nie rozumiecie u mężczyzn ? Jakie przykłady zachowań, myślenia .... ! ?
_________________ "Ubzdurała sobie, że będzie szczęśliwa. Cholernie szczęśliwa"
Imię: Aru
Wysłany: 2010-06-16, 08:02
Ja zawsze lepiej się z facetami dogadywałam. teraz też mam tylko jedną taką bliską znajomą. Poza tym nic zbytnio. Myślę że raczej nie ma czegoś czego bym nie rozumiała u chłopców, przynajmniej z tych rzeczy które by przeszkadzały w kontaktach. To dziewczyn pojąć nie mogę
99% facetów nie rozumie kobiet. Faceci dzielą się na hmmm grupy, które często nie rozumieją się nawzajem. Jak jest u kobiet to nie wiem ^^. W każdym razie oprócz tego, że nie rozumiem kobiet, niektórych facetów, technomułów, PoKemoNów, mocherów i innych.
Płeć oczywiście ma znaczenie, ale nie jest jedynym wyznacznikiem w kwestiach zrozumienia się
_________________ "Raise your swords up high!
See the black birds fly!
Let them hear your rage!
Show no fear!
ATAAAAAAAAACK!" - Amon Amarth
Każde moje zachowanie jest powodowane którymś z powyższych... znaczy jeżeli coś robię wystarczy przyłożyć kalkę i sprawdzić co najlepiej pasuje. jak pasuje to znaczy że robię to właśnie z tego powodu... nie ma co kombinować. Myślę że z większością facetów działa podobnie. Dal równowagi, uważam że kobiety są równie proste
_________________ Patrze na świat łaskawym okiem bo z krainy Hanysów. Daje rade.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum