Jak pokazuje język, oblizuje usta i patrzy na ciebie, oznacza to 'lecę na ciebie'.
Jak podobasz się dziewczynie, to zwraca na Ciebie uwagę, patrzy na Ciebie, uśmiecha się ecetara. To chyba akurat nie ciężko rozpoznać - nawet ja rozpoznaje.
Przede wszystkim to uśmiecham się na Jego widok,patrzę w oczy,rumienię się gdy mnie dotyka...może też próbować Cię gdzieś wyciągnąć,pod byle pretekstem,lub zagadywać do Ciebie
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Hmm, ciężko powiedzieć...
Może jakieś uśmieszki, spojrzenia, bycie blisko tej drugiej osoby.
Ja od 5 lat jestem w związku, więc już wszystko zapomniałam
A patrzymy, kukamy, szukamy kontaktu wzrokowego, staramy się jak najczęsciej mijac się z naszym obiektem westchnień. ;p Troche taka dziecinada i podchody, ale tak to wygląda
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
No wiesz u każdej jest trochę inaczej ale zazwyczaj patrzą na chłopaka którym są zainteresowane,czasami się uśmiechają ( czasami tego mogą nie robić bo mogą być zawstydzone czy coś) często przebywają w jego towarzystwie .No to chyba takie podstawy które powinieneś zauważyć a i niektóre dziewczyny się popisuję ale podkreślam niektóre bo niektóre takie są że wariują i się wygłupiają itp
Np. w szkole to cały czas czujesz jej spojrzenie na sobie gdzie się nie obejrzysz tam jej wzrok kiedy cię widzie to robi coś żeby zwrócić na siebie uwagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum