_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Znalazłam fajną koszulkę, zresztą zerknijcie na nią http://www.[reklama]/a...79/Product.aspx ale nie wiem czy mój facet ubierze taka w czerwonym kolorze. Jak wam się podoba? Wzór jest fajny, no ale wiadomo, że faceci, jak sobie coś ubzdurają, to ciężko im to wybić z głowy. Czekam na wasze zdanie na temat tek koszulki.
Imię: Adam
Wysłany: 2010-05-31, 16:30
Ja jakoś mam fazy na bociany może coś takiego:
Bocian siedzący w koszu któremu wystaje bania a na bani ma pokrywkę i na środku napis It's only life - gotykiem
Ps. Wymyśliłem to w biegu więc wiesz
Ciężko znaleźć naprawdę oryginalny t-shirt, z ciekawym napisem. Ta koszulka GTA jest całkiem spoko. Brakuje w mojej szafie właśnie ciuchów z motywem z gier. A szkoda, bo kiedyś często grywałem i chętnie bym takie ciuchy sobie sprawił. tyle, że te oficjalne trochę kosztują a w Polsce też ciężko dostać :/ [/quote]
Też mi się podobają koszulki z motywami z gier. Też grywam często na konsoli i mam jakieś tam ulubione serie gier. I takie koszulki z motywami z gier na pewno by mi się przydały. Ciekawy dodatek dla kogoś takiego jak ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum